Актрисата от "Жената чудо" изглежда по-прекрасно от всякога на последните си снимки край басейна. В неделя Гал Гадот позира в сладки бикини с керемиден цвят, без грим и много усмихната. Феновете ѝ пък веднага я поздравиха за страхотната форма. Те похвалиха израелската красавица за нейния естествен чар, а сред коментарите имаше комплименти като „100% естествена“, „невероятна“ и „съвършенство“.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Gal Gadot (@gal_gadot)

 

Красивата звезда от „Бързи и яростни“ има страхотна фигура, но това далеч не значи, че профилът ѝ в Инстаграм е пълен със секси снимки. В социалната мрежа актрисата често споделя как готви, тренира и прекарва време със семейството си и във всичко изглежда супер щастлива и най-вече естествена.

37-годишната актриса, която се подготвя за ролята на Клеопатра, е майка на три момичета. В интервю преди време Гал разказа забавна история относно своите способности като Жената чудо. Тя си спомни как едната ѝ дъщеричка казала пред всички на детската площадка, че нейната майка е Жената чудо. Гал призна, че се сконфузила заради любопитните погледи на другите родители, които не я били разпознали преди това и се измъкнала от ситуацията, обяснявайки: „Е, всяка майка е жена чудо, нали!“

Е, Гал със сигурност е такава!