Искаш ли да бъдеш винаги пръв? Да покоряваш нови върхове и всеки ден да си поставяш нови цели, които да следваш? Какво чакаш? Направи го още сега! Есента настъпи много по-бързо от очакваното и донесе със себе си хладни температури, по-кратки дни и нарастващото желание да се сгушим на топло у дома. Точно сега е моментът да си върнем мотивацията и да докажем на самите себе си, че нищо не може да ни спре по пътя към мечтите. Нищо не може да ни отклони, когато сме решили, че спортът ще бъде важна част от нашия живот.

Спортът има място в живота на всеки

Независимо дали се готвиш за маратон, или преоткриваш себе си всеки път, когато излезеш да потичаш в парка, спортът ни дава силата, от която се нуждаеш.

Точно заради това Nike създадоха обувки, с които можем да покорим всеки терен - Nike Air Zoom Alphafly Next% - новото подобрение на миналогодишния същи модел. Всеки детайл е грижливо обмислен и проектиран по начин, който да подобри в пъти бързината. Не е случайно и мотото #FindYourFast зад ъпгрейднатата обувка за бягане от семейството на Alphafly. За пореден път сме предизвикани да бъдем по-добри, да (пре)открием своята вътрешна мотивация и да си поставяме високи цели.

#AlphaflyNextPercent разполага с 2 въздушни възглавнички, разположени в предната част. Подметката е изработена от специална пяна, която не само е много по- лека, но и приема формата на стъпалото. Air pillow частта позволява на краката ни да се чувстват комфортно през цялото време, независимо от натоварването, на което са подложени.

Кой изтества Air Zoom Alphafly Next% пръв у нас?

Да, визията на новите обувки на Nike е перфектната комбинация от иновация и вдъхновение не само за спортисти, но какво споделят популярни спортисти, които вече знаят усещането да тренираш с тях?

Карин Околие - лекоатлетката, която се превърна в сензация на българската спортна сцена. Българската спринтьорка доказва, че нищо не може да я спре, когато се е устремила към дадена цел. Тя популяризира леката атлетика, благодарение на социалните мрежи. В канала ѝ откриваме интересни подкаст епизоди с любими лица на българския спорт. Ето какво споделя в своя Instagram профил за #FindYourFast кампанията на Nike и бързината с новите Air Zoom Alphafly Next, но не пропускай да видиш и видеото ѝ. “Моята бързина е моята цел”, споделя Карин, а ние добавяме “И я постигаш!”

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Karin Okolie (@karinokolie)

 

Ванко Георгиев, известен като Vanko Pump&Run, е треньор, атлет и основател на методиката Pump&Run. Тя се изразява в комбинация на силови упражнения с лека атлетика. Ванко вярва, че с малко повече усилия всеки човек може не просто да изглежда, но и да се чувства страхотно в кожата си. Той обожава да спортува и се опитва да добавя физическа активност към всеки аспект от живота си, затова и се включва към #FindYourFast, за да ни разкрие какво е за него бързината.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by VANKO-PUMP&RUN (@vanko_pumprun)

Деница Атанасова е известна като основател на XBODY - EMS Тренировка от НОВО поколение. Тя е бивша лекоатлетка и е намерила начина на превърне танците от хоби в професия-мечта. Деница вярва, че спортът е за всеки и винаги можем да намерим мотивация в себе си. “Моята бързина е моят ритъм” казва тя, а ние ѝ вярваме, защото споделяме напълно мислите ѝ.

Сигурни сме, че след като изгледаш и трите видеа на посланиците на бранда у нас ще откриеш своята мотивация, а Nike ще ти помага по пътя с повече стабилност, повече издръжливост и подобрена скорост.

Хитовият модел може да бъде открит в магазина на Nike в България, "Парадайс Център".

#airzoomalphaflynext  #alphafly  #findyourfast  #nikerunning  #nike