Дългоочакваните близнаци на поп дивата Бионсе и рапъра Джей Зи се появиха на бял свят.

Двамата вече споделят новината с приятелите си, твърди списание People. По негови данни певицата и нейният мъж, известният рапър Джей Зи, "са щастливи и вече споделят новината с роднини и най-близките приятели“. 

Полът на децата, както и имената и точното време на раждането, не се уточняват. През февруари Бионсе пусна в Instagram своя снимка, на която се виждаше, че е бременна.

„Искаме да споделим нашето щастие и любов. Благословени сме двойно. Много сме благодарни, че нашето семейство ще се увеличи с двама души и благодаря за най-добрите пожелания“, написа тогава 35-годишната певица, цитирана от БГНЕС.

Целият свят чакаше със затаен дъх появяването на двете звездни бебета. Смяташе се, че Бионсе иска второто ѝ раждане да бъде в дома ѝ, за да избегне папараците и шума, които съпровождаха раждането на първото им дете – Блу Айви. Говореше се, че певицата дори е обзавела специална стая в дома си в Лос Анджелис на стойност 1 милион долара, за да роди у дома.

Според други слухове, певицата има момченце и момиченце, за които се смята, че са родени още във вторник, а доказателство е тази снимка на жена, отправяща се към входа на болницата, в която е настанена дивата. На нея се вижда и картичка с инициалите на щастливите родители.

Прпомняме ви, че Бионсе и Джей Зи имат дъщеричка на 5 на име Блу Айви Кратър.