Американската поп звезда Бионсе съобщи радостната новина, че е бременна с близнаци. Новината се появи в нейния профил в "Инстаграм" и бе разпространена в социалните мрежи.

„Бихме искали да споделим нашата любов и щастие. Благословени сме за втори път. Невероятно благодарни сме, че нашето семейство ще се увеличи с оща двама“, пише Бионсе.

Звездата вече има едно момиченце от Джей Зи. На 9 януари Блу Яйви стана на 5 годинки. През 2013 г. тя разкри, че е претърпяла спонтанен аборт преди да роди първото си дете, припомня "Дейли мейл".

"Преди около две години бях бременна за първи път. Чух биенето на сърцето, което е най-красивата музика, която съм чувала през живота си. Избрах имена, представях си как ще изглежда детето ми. По-късно обаче сърцето му спря. Отидох в студиото и написах най-тъжната песен, която някога съм писала. Всъщност това беше първата песен от албума ми. Това беше най-добрата терапия за мен да мина през най-тежкото нещо в живота ми”, разказа Бионсе.

"Да бъдеш бременна много прилича на влюбването. Няма думи, които да обяснят чувството бебе да расте вътре в теб. Затова и искам да го изкрещя, да го кажа на всички”, казва в друго интервю певицата.

Бионсе винаги е била потайна спрямо личния си живот и слуховете около него. Спекулации за още една бременност се появяваха много пъти през годините. Дори самият Джей Зи пя, че Бионсе е бременна, но и това се оказа невярно.