Всяка година краят на ноември сякаш ни подсеща, че е време за пазаруване. И не просто за шопинг, а за море от промоции, намаления и отстъпки. За какво става въпрос ли? За Black Friday, разбира се.

Това е периодът от годината, в който можем да си вземем всичко, за което мечтаем на добри цени - уреди за дома, техника, козметика, дрехи, обувки, детски играчки и много други.

Но освен радостта от добрите намаления, с Black Friday идват и чуденето и обикалянето на магазини до полуда. Ако не знаем как да процедираме по време на намаленията, можем да изгубим ценно време и много нерви и да не успеем да се възползваме от празника.

Знаете ли как да организирате времето си, за да бъде ползотворен денят на големите отстъпки?

Ако не, предлагаме ви 3 хитри съвета за успешно пазаруване по време на Black Friday:

Предварителна подготовка

Следете от какво имате нужда през цялата година и си водете списък. Най-лесно е да си запишете в смартфона, тъй като той винаги е наоколо. Вместо да пазарувате хаотично, ще имате ясни цели и това ще ви води към правилните магазини, които ще предлагат това, което искате.

Освен това, може да съчетаете Black Friday с наближаващите коледни празници и да вземете подаръци на близките си още отсега. Отново, един списък с покупки ще ви бъде полезен.

Онлайн пазаруване

Всички знаем, че онлайн пазаруването на Black Friday е най-удобно. Често в сайтовете на марките има по-добри намаления, отколкото в самите магазини. А и фактът, че можем да пазаруваме по пижама и от удобния си дом прави преживяването още по-вълнуващо.

Не всеки обича да обикаля, а и не всеки има времето да го прави. Точно затова е добре да следите интернет пространството, както и социалните мрежи на харесваните от вас магазини. Така ще имате информация от първа ръка и ще сте по-подготвени от другите.

Сравняване на цените

Няма нищо по-хубаво от това да откриете невероятна промоция в деня на Black Friday. Секцията на VsichkiOferti.bg/promo позволява да се запознаете с всички кампании и намаления за Черен петък на едно място и само с няколко клика на мишката.

Така ще пестите пари, докато пазарувате, за да може да пазарувате още повече.

Пожелаваме ви успешен Черен петък и добър улов!