Хей момиче, искам да започна с това, че съм ти безкрайно благодарна, че все още се отнасяш към мен така, както когато се срещнахме за първи път, когато се роди. Тогава се нагърбих и с нелeката задача да те направя още по-красива и блестяща. И макар през годините доста често да се притеснявах дали ще успея да оправдая доверието ти, особено в онези дни, в които отказваше да ме слушаш и решаваше да правиш каквото си си наумила с мен, знам че ние с теб имаме специална връзка. През цялото това време положих много усилия, за да отговоря на всичките ти нужди и да ти помогна да се чувстваш още по-уверено и комфортно.

Затова позволи ми да ти представя нещото, което ще помогне и на двете ни да заблестим и да покажем най-добрата своя версия пред света. Знаеш ли каква е тайната на разкошната коса? Хидратирането! Да, правилно прочете, и това важи още повече за боядисана коса. Искаш да съм здрава и блестяща, нали? Тогава трябва да съм хидратирана! #PURE COLOR е първата дълготрайна гел боя на Schwarzkopf, която ще ми помогне да бъда хидратирана след всяко боядисване. Така че защо не действаш и не опиташ тази нова формула без разтичане, която е толкова лесна за нанасяне? О, и между другото #Pure Color предлага върховна наситеност и дълготрайност с професионално покритие на белите коси с чист интензивен цвят, който подхранва в дълбочина от корените до върха. Новата формула с екстракт от кактус, алое вера и жожоба придава естествен блясък с множество отблясъци, като едновременно с това защитава и обгрижва. А цветът остава запечатан и все така наситен измиване след измиване. Гениално, нали?

Да, знам, че #PURE COLOR има известна конкуренция, но те уверявам, че ако успееш да отхвърлиш изкушенията на всички привлекателни възможности, трите заедно ще създадем приятелство, което ще оправдае и най-смелите ти очаквания. Повярвай ми, чух че тя е много по-добра, отколкото всичко, което сме опитвали досега и ще ме направи истински щастлива!

Позволи ѝ да бъде причината да се усмихваш, когато се погледнеш в огледалото! Имам вярата, че трите заедно ще успеем да се слеем в един ритъм, който ще ни кара да танцуваме в синхрон цял живот. Просто ѝ дай шанс!

Защото ако аз можех да избирам вместо теб, бих избрала #PURE COLOR!

С много любов, твоята коса