Вие сте въздушен знак? Везни, Близнаци или Водолей? Имате ли асцендент Луна, Марс или Венера в някой от тези знаци?

Тогава тази статия ще ви обясни защо срещате проблеми във взаимоотношенията си и какви са те!

Не искате драма във връзката ви и очевидно желаете тиха и функционална връзка. На хартия! Всъщност, ако отношенията ви не са толкова наситени с драма, спорове, възходи и падения, не си прекарвате добре, скучно ви е, търсите алтернативи.

За някой, който общува активно (все пак сте въздушна зодия и комуникацията за вас е изкуство, което притежавате, но и абсолютна необходимост), забравяте да кажете точно какво искате от партньора си и се чувствате празни. Открихте ли грешката си? Опитайте да говорите за чувствата и нуждите си в даден момент.

Нека останем на тази тема още малко - не крийте как се чувствате и говорете, когато поведението на другия ви притеснява. Всичко е наред, ако станете неприятни. Водолеят е брилянтно изключение от това правило, но той също има тъмно петно - говори, но ако поведението, което го разстройва, продължи, просто... се адаптира към него и търси другаде, намира други изходи (приятели, хобита и т.н.).

Понякога губите фокусната си точка в рамките на собствената си връзка - занимавате се или с отделни подробности от нея, или с хората и ситуациите около тях (напр. какво казват приятелите ви за вашите чувства). Не очаквайте външни стимули, ситуации или хора да заемат позиция относно това каква трябва да бъде връзката ви или как трябва да се чувствате в нея. ИЗХВЪРЛЕТЕ всичко това! Не подлежи на обсъждане.

И накрая, вие и земните знаци, трябва да намерите златното сечение между „Не искам да се занимавам с чувствата си“ и „Ще вляза във връзката гръмко и каквото ще да става!“. Някъде по средата ще намерите своето пространство и време, за да не се затрупвате с всичко. Жалко е да прекратите отношенията си, защото не можете да намерите начин да постигнете правилния баланс...