Кой не обича Близнаците – усмихнати, лъчезарни и общителни, те са „черешката“ на зодиака. Безупречни владетели на словото и интуицията си, те винаги намират правилните думи и жестове за конкретната ситуация, в която ги поставя съдбата. Около тях е пълно с хора, независимо дали се намират навън с приятели, на работното си място или в социалните мрежи, те действат като магнит. Къде в техния пъзел от познанства и връзки намират място огнените знаци? Как тези фини създания успяват да намерят общ език със завоевателя Овен, с царствения Лъв или с приключенеца Стрелец? Не бързайте да клатите скептично глава, защото в тази история всъщност се разказва за една нестихваща любов. Нестихваща, защото партньорите се преоткриват отново и отново. Като познавачи на човешкото поведение и слабости, близнаците са привлечени като към магнит от достойнството и темперамента на огнените зодии. Това възхищение действа на нашите пламенни приятели както въздуха на жарта – разпалва ги и ги кара да показват най-доброто от себе си и дават опората и увереността на близнаците, която понякога им липсва. Е, какво повече ни трябва за една вечна любов?

Близнаци и Овен

Не притеснявайте двойката на тази маса – първа среща им е и така са завладяни един от друг, че няма да ви забележат. Близнаците – от увереността и устрема на Овена, а Овните – от интелекта и безупречното поведение на Близнаците. И двата знака са вечно търсещи и действени и точно това създава магията помежду им. В състояние са да си дадат не само силна страст и усещания, но и да задоволяват взаимно вродената и на двата знака нужда от разнообразие и приключения. И ако единият се събуди посред нощ с лудата идея да заминат за някъде на спонтанна екскурзия, другият ще се засмее и ще извади куфара. Но тяхната връзка е много по-дълбока от плоския авантюризъм. Те се допълват и темпераментите им си пасват. Зад бурните им преживявания се крие съвършена хармония и уважение. Никой не може да утеши един разярен овен така както деликатните, весели и позитивни близнаци. Все пак точно те държат наградата за висш пилотаж в комуникацията. Овенът, колкото и емоционален да е, оценява високо точно това и няма да пропусне случай да покаже благодарността си чрез грижа и обич, на която само той е способен.

С какво да внимават...

Ех, мили Овни, знаем, че графикът и организацията ви са съвършено изготвени и не сте спали няколко нощи, за да направите всичко перфектно. Но имайте малко милост към близнаците, те все пак са подвластни на въздушния елемент и не действат по вашите закони (колкото и да ви уверяват в обратното). Не им се сърдете, че не са изпълнили перфектно подточка А от трета точка във вашия списък. Доверете им се и ще видите, че резултатът е по-добър, отколкото сте си мечтали.

Близнаци, прекрасни сте и обичате да го чувате и виждате и то не само от партньора ви, а и от всички останали. За вас границата между флирт и приятен разговор е толкова пренебрежима, че изобщо няма смисъл да се ангажирате с нея. За Овена, който ви гледа отстрани обаче, ИМА. И той обича да разпръсква великолепието си и да се радва на комплименти, но чувството му както за собственост, така и за принадлежност е пословично. Така че, за да има вашата приказка щастлив край, насочете чара си във вярната посока.

Близнаци и Лъв

Ето този разказ е достоен за театър или за филм – великолепният и суетен Лъв е опитомен и то без да разбере как и защо, но най-вече съвсем доброволно. Кой се e справил с този подвиг ли? Разбира се, прекрасният представител на зодия Близнаци – с целия си чар, звънък глас и дълбок поглед, той главозамайва Лъва и го остава без дъх. И почакайте, най-интересното е, че постига всичко това толкова неволно, невинно и естествено, че едва ли не ще си помислим, че не го интересува. Е, интересува го и то много. Интерсът е взаимен и колкото повече близнакът говори, толкова повече лъвът иска да слуша. Не казваме, че ще се подчинява, но на фона на останалите претенденти, които търсейки вниманието му, получават само мимолетен разговор от куртоазия, Близнакът е златен медалист. Най-хубавото е, че привличането между тези двамата е забележително. Както огънят се разпалва от вятъра, така и нашият Лъв се възпламенява от неустоимите Близнаци и се показва в най-невероятната си светлина. Тази, в която малцина са достойни да го видят. И така – уж на шега, царят е толква влюбен и унесен, че понякога се плаши да не е станал твърде уязвим и достъпен. А Близнакът най-невъзмутимо продължава да го обсипва с прелестта си и го оставя все по-безсилен да се съпротивлява.

 

За какво да внимават...

Лъвове, колкото и да не ни се иска да ви го кажем на всевослушание – в една връзка другият партньор е също толкова важен, колкото сте и вие. А прекрасните Близнаци имат нужда от двойна доза обожание, внимание и глезене. Не пренебрегвайте тази необходимост и оставяйте малко свободно време в графика си да покажете обичта и признателността си към вашия парньор. Близнакът знае как да каже и покаже, че е благодарен, така че няма да съжалявате.

Близнаци, никога, ама никога не поставяйте вашия Лъв в ситуация на съзтезание или конкуренция с някого, независимо дали става въпрос за поливане на градината, правене на торта или любов. Това не само ще ги обиди, но и ще ги нарани жестоко и трайно. Възхищавайте се само и единствено на тях с повод и без повод. Е, може да е малко изморително на моменти, но кой ще се справи с това, ако не вие? Все пак, царят си е цар.

Близнаци и Стрелец

О, колко забавно!!! Тези двамата хем са от други планети, хем си приличат по толкова неща. Кой е приключенецът и пътешественикът на зодиака? Стрелецът. А кой мисли за следващото предизвикатлество или вълнуващо събитие, докато все още си качва снимките от вчерашното в социалните мрежи? Близнакът. С това казахме достатъчно, но не спираме до тук. Още много неща обединяват нашите герои - флирт, страст към удоволствията и събития и не на последно място, разбира се, жажда за забавление. И двамата знаят как да пренесат този адреналин в спалнята и толкова хубаво им се получава, че трудно ще излязат от нея. Увлечението им припламва още от самото начало, но и личните им отношения са невероятни. Стрелецът, като един истински раздавач и добряк, дарява близнаците с обич, подаръци и внимание. Прави го толкова непринудено и чисто, изобщо не осъзнавайки, че върви уверено към сърцето на чувствителните Близнаци, които се трогват и помнят хубавите жестове към тях завинаги. Ще разкажат на всички за тях, ще направят Стрелеца герой и той ще се радва от това. На света няма нищо по-очарователно от един щастлив Стрелец.

За какво да внимават...

Стрелци, толкова сте емоционални и чувствителни, че понякога ведрият и непрекъснато бръщолевещ Близнак ще ви обиди и нарани с някоя своя дума или действие. Вие ще сте наранени, а той сигурно изобщо няма да е разбрал за това. Не правете радикални изводи и не предприемайте прибързани действия, дори и всички да знаем, че това е вашият ненадминат специалитет. Поемете въздух и поговорете открито и нормално. Ако има някой, който разбира от дума, то това са Близнаците. Няма да съжалявате.

Близнаци, много добре си направете сметка преди да влезете във връзка със Стрелец и разберете на всяка цена какво означава за него да даде доверието и обичта си на някого. Знайте, че представителите на тази зодия са като раними деца, които се раздават безусловно и изцяло и това естествено ги прави много раними. Бъдете внимателни и се отнасяйте с чувствата им като към най-ценното съкровище. Все пак то е само ваше и на никой друг.