Време е да се покажеш на света в целия си блясък, а Veet Sensitive Precision е тук, за да ти помогне. Болезненото оформяне на вежди е вече минало - с новия автоматичен тример Veet Sensitive Precision получаваш перфектни резултати бързо и лесно. 

Стилът на всяка жена е различен. Някои от нас обичат да подчертават изразителните си очи, други държат на идеалния цвят червило, а трети предпочитат натуралния вид. Ритуалите за красота на всяка дама са различни. За едни отнемат часове, за други само няколко минути. Независимо какви предпочитания имаме за външния си вид обаче, всички се влияем от световните тенденции.

От няколко години веждите са акцент в красотата и вече малко дами си позволяват да ги пренебрегнат. И тъй като жените целят перфектна визия за своите вежди, козметичните брандове предлагат все по-широка гама от продукти, създадени за тази зона на лицето. От специални гримове, които да подсилят естествения цвят на веждите, до продукти, които да ги оформят по-добре от всяка пинсета.

Защо веждите са важни?

Веждите оформят лицето, подчертават очите и придават индивидуалност на всяка дама. Всички знаем как различната им форма изцяло променя вида на лицето. Поддържането им обаче не е лесна работа и много от нас имат неприятен опит с грешно движение на пинсетата. Понякога пък просто нямаме време да им отделим нужното внимание. Добрата новина е, че идеалният инструмент за перфектни вежди е тук и оформянето им вече става бързо и безболезнено само в две лесни стъпки.

Как да получим желаната форма?

Оформянето на веждите едва ли е сред любимите дейности на много жени. Болезнена, а понякога дори досадна и трудна процедура. За щастие, този процес вече може да бъде доста по-приятен и бърз, защото Veet създаде първия по рода си тример - Veet Sensitive Precision. С негова помощ може да постигнеш перфектно оформени вежди, при това бързо и безболезнено, само в две лесни стъпки!

Какво прави Veet Sensitive Precision толкова добър?

Veet Sensitive Precision е първият по рода си автоматичен Veet тример, специално разработен за нежните части на тялото на всяка дама, каквито са и веждите. Изключително лесен и удобен за използване, той премахва всички новоизраснали и излишни косъмчета нежно, без директно да се докосва до кожата ти и без риск от порязване или раздразнение. Veet Sensitive Precision действа по-бързо от пинсета, дава ти свобода и възможност за промяна на формата, без дискомфорт или болка.

Стъпка 1: Подкъсяване

Използвай малката глава от комплекта и гребена за лице, с чиято помощ лесно да подкъсиш вече израсналите косъмчета. Приставката за подстригване има два гребена с дължина 2 мм и 4 мм. Избери един от двата и движи Veet Sensitive Precision по посока, обратна на растежа. 

Стъпка 2: Оформяне

За перфектно оформяне на веждите, използвай малката глава от комплекта за прецизно оформяне. Докосни леко и издърпай по посока на растежа, за да премахнеш излишните косъмчета. Режещото острие ги скъсява до 0.5 мм, като в същото време не се докосва до кожата ти, за да няма риск от порязване. 

А благодарение на това, че е компактен и елегантен, Veet Sensitive Precision може да се носи в дамската чанта навсякъде и по всяко време.

Направи ритуала си за разкрасяване лесен и приятен с иновацията Veet Sensitive Precision!