В света на известните любовта може да се превърне в омраза за много кратко време. Това се случва с една от най-сексапилните двойки, Брад Пит и Анджелина Джоли.

След като обявиха, че се разделят през 2016 година, враждата помежду им не просто не се е успокоила, но и продължава да расте. Този път повод за спор е общото им имение, Шато Миравал, което двамата купиха през 2008 година.

Брад Пит иска да съди бившата си съпруга, защото е продала дял от имението на руски олигарх без негово знание и съгласие. Според него между двамата има сключено споразумение да не продават дяловете си, което Анджелина не е уважила.

През септември миналата година стана ясно, че шатото се продава, но Брад Пит обясни, че е готов да сключи сделка, ако лично одобри купувача. Анджелина явно не е на това мнение, защото октомври става ясно, че е продала своя дял без знанието на бившия си. 

Брад смята, че Анджелина умишлено е скрила от него сделката и ще настоява в съда тя да бъде анулирана, а бившата му да му плати обезщетение за причинените щети!