След като наскоро бяха „заловени“ заедно за първи път, отношенията на Дженифър Анистън и Брад Пит започнаха отново да се обсъждат широко. Те наистина изглеждат много щастливи и емоционални на снимките, дори да не е това, което изглежда на пръв поглед.

Виждаме цялата история на връзката им от ъгъл, който доказва, че приятелството е нещо, което може да премине през много препятствия и все пак да остане реално.

Край с уважение на една красива история

Холивудските звезди се срещат за първи път през 1994 г., благодарение на приятелството на мениджърите им. „Той беше точно този сладък мъж от Мисури, нали знаете?“, казва Анистън за Пит в интервю. Те споделят подобни вкусове в музиката и е интересно, че обявяват годежа си на сцената на концерт на Стинг през 1999 г. Женят се през 2000 година.

Въпреки това, за съжаление, този брак не продължава дълго – разделят се през 2005 г. Двойката пуска изявление, в което се казва, че причината за раздялата им не е в резултат на нито една от спекулациите, твърдени от таблоидите, а е обмислено решение: „Щастливо оставаме свързани и грижовни приятели с голяма любов и възхищение един към друг.“

Това бе всичко - финализират развода си през октомври 2005 г. Въпреки че това беше най-сензационната тема, която медиите обсъждат и има много неприятни клюки, които се разпространяват, Анистън и Пит не коментират нищо. В първото си интервю след развода Анистън казва:

„Излязохме от тази връзка толкова красиво, колкото и влязохме в нея.“

Никога не говорят лошо един за друг

Не след дълго Пит и Джоли започват да се появяват на публични места заедно. Разбира се, както казва Анистън, за нея е доста трудно да се справи с това. Обаче никой от двамата не казва нищо неуважително за другия, не тогава и не през следващите години. По-късно Анистън още веднъж споменава, че Брад всъщност никога не е правил нищо лошо, когато са били заедно.

Пит се жени за Джоли през 2014 г., а Анистън се омъжва за Джъстин Теру през 2015 г. Няколко години по-късно и двамата се развеждат.

Започват да си говорят отново

На 50-ия рожден ден на Джен през 2019 г. Брад е сред гостите на нейното парти и това показа, че все още са добри приятели. И двамата многократно потвърждават, че са просто приятели.

"Винаги остават приятели"

Бяха снимани заедно на Награда на Гилдията на филмовите актьори през януари 2020 г. за първи път от години. По време на шоуто Джен се смее и аплодира речта на Брад, а когато Анистън печели награда, Брад гледа зад кулисите.

Отново навсякъде тръгват новини за тяхното събиране. Певицата Мелиса Етерид, която е приятелка и на двамата, е попитана за връзката им. Отговорът ѝ обаче разсея интригата: „Обичах Брад и Джен заедно, те бяха красиви и вярвам, че винаги ще останат приятели, защото са двама много специални хора, които могат да преминат през всичко.“

Какво мислите? Възможно ли е да останете приятели след раздяла?