В разгара на световното си турне “Get Up”, което ще разтърси София с впечатляващ BEST OF концерт на 11 октомври, Брайън Адамс отдели специално внимание на последната си изложба в Кралство Швеция. Впечатлена и заинтригувана от фотографския талант на рок звездата, дори самата принцеса Виктория – първородната дъщеря на Негово Кралско Величество, Карл XVI Густаф , е пожелала да посети експозицията с многозначителното заглавие „Exposed“.

Кадрите вече могат да бъдат разгледани в шведския музей на фотографията „Fotografiska“ - място с изключителна културна значимост. Те от една страна показват безгрижния и бляскав живот на известните, в контраст с видимите и невидимите последствия от войната, уловени от обектива на Адамс. Фотосите привличат интереса, не само на престолонаследницата на Швеция, но и на много посетители от Кралството и туристи от цял свят.

Концертът на Брайън Адамс в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.

Всички новини и важна информация за концерта в София, можете да следите и във Фейсбук на официалната страница на събитието – Bryan Adams at Arena Armeec Sofia - Official Event.