Спомняте ли си, когато преди близо две десетилетия едно 16-годишно момиче, облечено в ученическа униформа, записа песен, която за отрицателно време се изкачи на върха на световните музикалните класации? Песента се казваше “Baby One More Time”, а момичето – Бритни Спиърс. Днес, същото това момиче, е една от най-известните дами в света на шоубизнеса и празнува своя 35-ти рожден ден!

 

Моята беда е в това, че не умея да лъжа и винаги казвам на хората, това което мисля за тях. Лъжата, особено ако не можете без нея - това е нещо мерзко. Дори е по-лошо, когато се смесва с такива понятия,като вежливост. Нищо не ранява повече. Това е нещо, което води до заблуди.

Любов - тя пречиства, възнася на небесата, издига те над всичко - над страховете, над суетата, над проблемите, над всичко... Тя дарява свобода и щастие. Това е причината, поради която всички ние трябва да сме тук.

Ненавиждам, когато ме лъжат, и виждайки това, чувствам и променям отношението си към този човек веднъж завинаги, защото от лъжливите хора може да се очаква всичко. Ето това е нещото, което ми носи разочарование, изпадане в депресия и това, което ме кара просто да губя вяра и надежда...

Забележително е, че когато излизаш, всички, които те слушат разбират твоите песни по своему.

 

Да, аз не само умея сама да се смее себе си, но и обичам да разказвам, кога и как съм изглеждала абсурдно и смешно! Човек, умееш и обичаш понякога да се надсмее на себе си е приятен човек, такъв който не страда от раздуто самолюбие и има чувство за хумор. Това е достойно качество.

Когато някой ми казва, че не мога да направя нещо аз го правя, за да докажа, че го мога.

Моите мечти за бъдещето са свързани с наличието на здрави деца и това да се омъжа за мъжа на моите мечти.

 

В моя живот най-главното е моето семейство и роднини.

В любовта честността и доверието са основата.

Моето дете - ето това е моята религия.

Доверие и честност - ето двете най-важни неща.

Понякога се чувствам по-стара от майка ми.

 

Когато съм на сцената, аз съм най-щастливият човек на света.