4


Какво ли не прави животът с плановете ни. Така накратко може да се каже за хороскопа на Рака през 2013 г. И всичко това, защото през следващата година много често ще планираш едно, а ще живееш по съвсем различен начин. Така че, колкото и парадоксално да звучи, хороскопът за 2013 г. те съветва през следващата година да постъпваш по-често нелогично, понякога и абсурдно. И само тези Раци, които предприемат най-абсурдните опити, може да постигнат невъзможното.

Само не забравяй основното - твоите действия да не се отразяват зле на другите хора и да не ги озлобяват. В противен случай ще искат да ти навредят, а от това няма да извлечеш никаква полза за себе си. Но колкото и неутрални да изглеждат твоите думи или постъпки, винаги ще се намери някой, който да ги сметне за обидни. Така че през 2013 г. се старай да бъдеш весел и забавен актьор в спектакъл от „Театър на абсурда”, нищо повече от това.

На любимите си хора прави неочаквани подаръци или някакви приятни изненади. В бизнеса използвай нестандартни методи за реклама. По принцип няма смисъл да ти препоръчваме, тъй като хороскопът за 2013 г. прогнозира за следващата година толкова много промени в живота ти, че и без това ще живееш доста нестандартно. А промените ще се отразят не само на професионалната сфера, кариерата или обучението, също така и в личния живот, дори на хобитата и увлеченията. Промените ще са толкова много, особено през първата половина на 2013 г., че някои от тях няма да могат да се поберат в живота ти. Включително нови приятели, запознанства или контакти.

Дремещото до сега в теб желание да промениш нещо в живота си, през 2013 г. ще се събуди и ще те тласка към нови предизвикателства. Но, както прогнозира хороскопът за 2013 г. понякога събитията ще преминават с такава скорост, че е твърде възможно да не успееш да им отреагираш адекватно, точно и ефективно. И тук се налага един полезен съвет – за да имаш успех не трябва да бъдеш по-умен от другите, просто трябва да си с една крачка по-напред от останалите. Това е тайната за възможни успехи през 2013 година. Ако успееш поне с един ден да бъдеш по-бърз от повечето хора, успехът ти е гарантиран.

Любов. Желанието за промяна ще се събуди в теб и ще те тласка към нови предизвикателства, включително и в личния живот. И това важи еднакво за семейните и самотните, за жените и мъжете Раци. Отново ще си припомниш, че любовта - е, когато силно, силно прегръщаш някой "така че костите му да изпукат", но в главата си знаеш, че и това не е достатъчно и ти идва да го „изядеш”.

Това е, което ще искаш в любовта и отношенията. И ако не го получиш вкъщи, най-вероятно ще започнеш да го търсиш някъде "настрани". Раците, имащи връзка, това ще се отрази на цялостната ситуация в дома. Не всички са на ясно, че Раците не трябва да стигат до „кипене” - те могат като вода да се изпарят. Увличайки се по нови романи и любовни приключения "настрани", не забравяй, че за една успешна лъжа са нужни двама – единият да лъже, другият да слуша. Ако в този процес се намеси трети, тогава ще бъде доста трудно да се скрие истината.

Ако в твоя дом цари взаимно разбирателство, тогава надигащите се в теб страсти и желания, ще можеш да стовариш на своята втора половинка. Всичко зависи от това, което е преобладавало в отношенията ти преди – Любов или ..., както се казва "каквото си посял, това и ще пожънеш".

Може да се каже, че през 2013 г. в личния ти живот ще преобладава духа на промяната и големите емоции. Но най-важно, което може да се отбележи с пълна увереност е, че в него със сигурност ще присъства Любовта.


Работа. 2013 г. е подходяща за придобиването на нов опит и за всички видове обучение. Включително и за нова професия. Така че, ако през следващата година ти предложат нова работа в неизвестни досега области за теб, не се колебай, съгласявай се смело. Особено благоприятен период за смяна на работата е пролетта на 2013 г.

За теб 2013 г. може да се нарече година на инвестиции, а не на печалба. Всички доходи веднага ще инвестираш успешно, включително в себе си и в отношенията си. И въпреки, че инвестирането в отношения е най-рисковата инвестиция, през 2013 г. е малко вероятно да избегнеш в разходите си по перо, озаглавено "Любов". Да, промените в живота ти през 2013 г. ще бъдат доста, а всяка промяна е свързана с повече разходи, отколкото приходи. Но в крайна сметка, 2013 г. ще ти донесе повече приходи, отколкото разходи.

Модният хороскоп за 2013 г. ще те зарадва с някои особено приятни събития в живота. Раците често се страхуват да изглеждат несериозно. През 2013 г. забрави за официалната мода, остави настрана костюмите, носи повече свободни дрехи. Твоите цветове са: контрастно съчетание на черно и бяло, сиво, бежово, лимонено-зелената цветова гама. Твоят избор: удобни панталони, елегантни рокли и обувки с високи токчета, тънки шалове и ръкавици, закръглените дизайнерски линии, овалния силует, акцент върху бюста. Разбира се, всичко това трябва да в хармония с вътрешното ти състояние. Раците, професионалисти в модната индустрия, трябва да се замислят за създаването на семеен бизнес, собствено ателие. Не пропускай момента, такава възможност има веднъж на 12 години! Обещаващи направления са: детско облекло, униформи за работещите в хотелиерския и ресторантския бизнес.