X

CoolSculpting: Отслабването никога не е било по-лесно!

от в 11:45 на 17.07.2017 в Красива дама | Грижа за тялото


CoolSculpting: Отслабването никога не е било по-лесно!

CoolSculpting: Отслабването никога не е било по-лесно!

Както ви разказах в предишната си статия, CoolSculpting е иновативна безоперативна процедура за отстраняването на излишните мазнини от различни места на тялото. И освен това не отнема много време (една процедура трае 35 минути, през който докато се излежавате на удобно легло, можете да четете, гледате филми или дори подремнете) и не е необходимо да отсъствате от работа, за да се възстановите.

А освен това има ефект. И то какъв!

Изминаха едва 3 месеца от първата ми процедура, но ефектът вече беше забележим. И забележителен! Най-голяма разлика виждам в най-проблемната си зона – коремът, който сега е доста прибран, а резултатът ще става още по-добър, тъй като тялото продължава да изхвърля мастни клетки до 6 месеца след процедурите. Както ви разказах, процедурите на корема са малко по-дискомфортни от тези в другите зони, но определено си заслужаваше - най-накрая ще мога спокойно да си купувам летните роклички, които искам, без да се насочвам само към онези, които са разкроени в областта на корема.

Наскоро се подложих и на терапия на друга зона – външната част на бедрата или така наречените „бричове“ – неприятно име, което страшно много им отива, защото са ужасни, а отърваването от тях е почти невъзможно. Но щом CoolSculpting се справи с корема, който ме тормозеше от години, значи ще може да ги пребори с лекота.

Това е и най-продължителната процедура – отнема 1 час и 15 минути. За сметка на това е значително по-безболезнена, тъй като уредът не „засмуква“ кожата и единственото, което се усеща, е леко щипане и охлаждане. В началото, както при всяка друга процедура, консултантката на CoolSculpting консултантът д-р Блажева очертава проблемната зона, поставя апаратът и намества леглото в най-удобната за пациента позиция. Аз лично се възползвах от това време да наваксам с отговарянето на някои имейли, които непрекъснато отлагах, да послушам музика и да почета списанията, които ми предложиха консултантките. Честно казано дори не усетих как мина това време, тъй като не изпитвах особен дискомфорт от тази процедура.

След като апаратът се изключи, последва задължителният масаж и бях готова да си ходя. При третирането на коремната област, зоната стана доста чувствителна и изпитвах дискомфорт от по-тесните дрехи, но сега нямах този проблем - дори веднага след процедурата, не изпитах някакво раздразнение при допирът на дрехите. Няколко часа по-късно зачервяването отмина и усещах леко изтръпване, но нищо по-притеснително. И сега ми остана само да чакам ефектът да започне да се забелязва.

Вероятно ако преди години някой ми беше разказал за тази процедура, нямаше да му повярвам. Но е факт – възможно е за кратко време и без операции да се сбогуваш с излишните мазнини в зоните, които сякаш остават неподвластни на диетите и спорта. При това без да се налага да променяш ежедневния си график по какъвто и да било начин.

Ако и ти искаш да запишеш своя час за консултация, запази своя час тук.

 Теми   отслабване | перфектно тяло | процедура

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.