Пъстри цветове, мирис на цветя и надежда, че съвсем скоро светът ще изглежда различно. И вие нямате търпение да дойде пролетта, нали? Е, тя вече е и на прага ни и обещава, че ще направи всичко около нас много по-красиво.

Всеки от нас има нужда от разнообразие, от нещо ново, което да внесе лъч светлина в иначе сивото ни ежедневие. Всъщност в никакъв случай не бива да възприемаме 2021-ва година за повторение на предходната. Истината е, че тази година може да бъде точно такава, каквато сами я направим.

Да очакваш с нетърпение, да можеш да разчиташ, че навсякъде и по всяко време имаш на разположение верен приятел. Приятел в игрите и във фото приключенията. Приятел в разговорите и в изпълнението на всички ангажименти.

Предимствата да бъдеш пръв

Разбира се, става дума за любимия смартфон, без който животът ни, без съмнение, щеше да бъде сив и еднообразен. Умен, удобен, функционален и... КРАСИВ. Външният вид често се пренебрегва от господата, но когато става дума за нежната половината от човечеството, визията винаги участва в избора.

През 2021-ва година семейството на Samsung стана още по-красиво и цветно с появата на Galaxy Z Flip 5G. Наследникът на пионера в сгъваемите телефони от ново поколение, в който се влюбихме преди точно една година.

Когато красотата срещне върховите технологии

Точно тогава се ражда съвършенството и новият Z Flip 5G го доказва. Той се сгъва, за да придобие размери, които отдавна не вярвахме, че са възможни за съвременен смартфон. Той се побира навсякъде и позволява да го носим в джоба или пък прибран на сигурно в малката ни дамска чанта.

Задължително е да обърнем внимание и на цвета – цветът, който приковава погледа и не прилича на никой друг. Новият Galaxy Z Flip 5G се предлага в 3 уникални цвята: Мистично бронзово, Мистично сиво и Мистично бяло. И макар цветовете да са мистични, когато телефонът е в ръцете ни, той няма как да остане загадка задълго и всички около вас ще искат да се докоснат до него.

Дисплей, който разгръща пред теб целия свят

Големината на дисплея е 6.7 инча. Съвсем стандартен размер, нали? Но само за секунда той се превръща в компактно бижу, което дори и сгънато, продължава да показва всички пристигащи известия.

Дисплеят е Инфинити Flex с патентовано ултра тънко стъкло. И да, това е стъкло, което се сгъва! А пантата, която позволява да сгъваме и разгъваме, да сгъваме и разгъваме, позволява да регулираме самия ъгъл на сгъване, за да си осигурим максимално удобно изживяване.

С други думи – дисплеят, а и самото устройство, са по-тънки, елегантни и създават усещането, че държим истинско бижу.

2 дисплея в 1 или просто Flex режим – Z Flip 5G позволява да разделим дисплея на два 4-инчови екрана. По този начин в горната част разглеждаме, например, изображения или видеоклипове, докато долната половина ни дава възможност да контролираме съдържанието. YouTube изживяването вече достигна нови висоти.

Камерата, без която не можем

Снимка тук, снимка там... В днешно време е съвсем нормално да бъдем пристрастени към смартфона и към възможностите, които той ни дава. А една от най-честите функции, които използваме ежедневно и многократно, е камерата.

Видео разговорите вече са наистина удобни и ъгълът, под който ни виждат останалите, може да бъде най-добрият за нас. За целта е необходимо просто да поставим Samsung Galaxy Z Flip 5G сгънат върху равна повърхност. Видео срещата вече може да започне, а ръцете ни през това време остават свободни.

Снимането и позирането не приличат на познатите ни досега. А селфитата с основната камера са възможни, дори когато телефонът е затворен.

На разположение през целия ден и цялата нощ

Двойната батерия с капацитет 3300 mAh заема много по-малко място, но дава необходимия заряд на смартфона, за да издържи на всички задачи наистина дълго.

А заедно с тези екстри, можем да разчитаме, чеSamsung Galaxy Z Flip е в готовност за 5G свързаност, за да бъдем в крак с всичко ново, което се случва на технологичния моден подиум.

Знаем, че е трудно да излезем от създадената рутина, да нарушим традициите и да направим нещо, което да ни открои. Но защо да не започнем с една малка стъпка, която обаче ни дава наистина много? Samsung Galaxy Z Flip 5G може да се превърне в нашия прозорец към света и то такъв, през който нямаме търпение да надникнем.