"Лятната жега е по-различна от есенната. Едната разпуква ябълките, другата ги превръща в сайдер"

Джейн Хиршфилд

Преходът от бурното лято към красотата и спокойствието на есента обикновено е доста труден и объркващ - трябва да започнем да работим на нови обороти, да се пренастроим към обагрените листа и към емоциите, които ни носи този сезон. Най-лесният начин това да се случи, е като го направим в компанията на приятели. Затова ти предлагаме да организираш сайдер вечер, в която да си разкажете за любимите моменти от изминалото лято, да поиграете настолни игри и да се пренастроите на вълната на есента.

Тук на помощ идва лимитираната серия Somersby Apple Blend 2016, създадена специално, за да отпразнува есента - сезона на ябълките. Вкусът на новия сайдер е умело съчетание на 3 сорта ябълки – приятната сладост на „Златна превъзходна“ и кисело-сладкия вкус на други сортове ябълки. Somersby Apple Blend е селектиран по такъв начин, че да разкрива най-богатия потенциал на вкуса си като се консумира охладен, без лед.

Сайдерът е универсална и забавна напитка, която ще направи вечерта ти незабравима. Препоръчваме ти да го комбинираш с различни плата, оформени красиво - сирена, колбаси и малки хапки. Ако пък обожаваш брускетите, можеш да изненадаш гостите си с една от 15-те рецепти, които ти предлагаме тук. Те ще бъдат идеалната компания за настолните игри, които подбереш. Ние те съветваме да избереш на Game of Thrones, убедени сме, че всичките ти приятели са луди по този сериал! Можеш, разбира се да заложиш и на стария и проверен белот. Съветваме те да заредиш хладилника си догоре със Somersby Apple Blend, който с 4,5% алкохолно съдържание и ще може да бъде намерен в заведенията и търговската мрежа от началото на септември в стандартните за марката стъклени бутилки от 0,33 мл.

Нека преговорим, за да се пренастроиш на есенна вълна са ти необходими:

1. Каса от лимитираната серия Somersby Apple Blend 2016.

2. Вкусни хапки по твой избор.

3. Карти или любимата ти настолна игра.

4. Добро ти настроение.