Момичета, нека бъдем обективни – нима всяка от нас не би се зарадвала на чисто нов смартфон, който да бъде търсеното допълнение към визията й, отличен избор за работа, а освен това и с перфектна камера за зашеметяващи селфита? Нима ние не сме толкова запалени по последните модели телефони, които се появяват като гъби в света на технологиите точно толкова, колкото и мъжете? Да си го кажем честно – дори още повече!

В тази връзка, какво бихте казали за телефон, с който оперирате като с компютър и едновременно с това той да бъде дефиниция за майсторство и най-високо качество? Доста добре звучи, нали? И тъй като екипът ни е доста далеч от мисълта, че телефонът е просто „някаква си там електроника, без която не можем днес“, решихме да ви споделим с какво ни впечатли и защо именно новият ASUS ZenFone3 е смартфонът, който трябва да имате.

Една дама винаги знае какво иска

В технологичен и модерен свят като днешния, да смяташ, че по-нежният пол не е наясно с нищо, което е по-сложно от чифт обувки или нова спирала, е напълно погрешно! Напротив, едно модерно градско и работещо момиче много добре знае какво точно иска от своя телефон, лаптоп или дори автомобил. Сигурни сме, че и вие, също като нас, признаваме си, постоянно разцъквате нещо, документирате по-голямата част от ежедневието си, разбира се чрез любимите селфита. Познахме, нали? Ето защо съвременното произведение на изкуството ASUS ZenFone 3 се отличава с куп предимства, които го превръщат в смартфона, който на всяка цена трябва да имате!

Вдъхновяващо иновативно

Някой някога беше казал, че разликата между стила и модата се крие в качеството. И като се замислим, това наистина е така. Нима всяка от нас не се стреми към най-доброто? И не, не говорим само за дрехите и аксесоарите. Сред най-отчетливите проявления на стила на всяка дама, неизменна част се оказва и новият й телефон. Изборът му издава нейния темперамент, нагласа към живота и класа. В тази връзка, може би най-отличителната черта, която ни впечатли в ASUS ZenFone 3, бяха и основните акценти върху, които наблягат от компанията: дизайн и камера. Флуидният многоизмерен дизайн с ултратънка рамка, уникалната 16-мегапикселова камера и мощният 8-ядрен процесор спряха дъха ни.

Кристалната чистота на перфектната снимка, видео или селфи вече е абсолютно възможна, благодарение на широката фотографска бленда на смартфона, която е толкова прецизна, че, повярвайте ни, успява да улови и най-малкия детайл! Като говорим за селфита, които просто обожаваме, смело можем да заявим, че предната камера на ZenFone 3 бе толкова добра, че постигна впечатляващи селфита дори при слаба осветеност. Най-после си отдъхнахме и открихме, че сме намерили революционната прецизност на комбинацията от оптична и електронна стабилизация на изображението, която прави най-перфектните снимки и видео, които някога сме имали! И всичко това, благодарение на иновативния режим на камерата “Beautification” mode, който е повече от чудесен, що се отнася до селфита! 

Изненадани останахме и от комбинацията на други три технологии – лазерен, фазов и продължителен автофокус, която прави възможно запечатването на изображение 10 пъти по-бързо от мигването на окото ни! Обработката на самите снимки бе толкова достъпна, че дори и непрофесионалисти като дамите от екипа ни, успяха изключително лесно да боравят с фотографските режими, редактирайки снимките си, без качеството им да пострада. Така, забравихме за всичко, което знаехме до този момент за смартфон фотографията! Опцията ZenMotion пък ни удиви с опцията за включване на камерата, само с изписването на "C" за камера или "S" за включването на предната камера за селфи! Май никога не е било по-лесно и удобно, нали? 

Другата особеност, която определено привлече вниманието ни, бе супер бързият процесор, за който разбрахме, че има възможност да работи на пълна мощност, при това с намалена консумация на енергия с до 35%! Нещо, което за първи път разбрахме, че е възможно!

И тъй като сме сигурни, че като работещи дами, чиито ден в по-голямата си част преминава навън, в срещи и в бързане за поредната дестинация, знаем, че нещото, което би било предимство при избора на следващия ви телефон, е издръжливата и бързозареждаща се батерия. Щастливи сме да ви споделим, че ZenFone 3 има батерия с капацитет 3000mAh, която предлага именно това, от което се нуждаете - ускорено зареждане, като само 5 минути добавят допълнителни 2 часа време за разговори!

Е, успяхме ли да ви убедим, че ASUS ZenFone3 трябва да бъде ваш? Ние останахме повече от очаровани!