Есента е тук и бавно започваме да прибираме летните дрехи и обувки, за да ги заменим с по-топли есенни такива. Но коя е първата дума, за която се сещате, когато чуете думата есенни дамски обувки? Да, ботушите! Познаваме ги, обичаме ги, радваме се на есента, за да ги носим. Можем да ги съчетаем с много и разнообразни тоалети. Но знаете ли, че ботушите не са единствената есенна обувка, с която разполагаме! Има цяла гама от шикозни, стилни и удобни обувки, които заслужават място в гардероба ни, когато листата започнат да пожълтяват. Така че следващия път, когато искате да посегнете към верния стар чифт ботуши, вместо това се обърнете към някоя от тези стилни алтернативи: 

Лоуфъри

Класическите мокасини са най-добрата равна обувка за есента. Тя е удобна и в същото време придава доза елегантност на всеки тоалет. Съчетайте я с любимите си тесни дънки и уютен пуловер за най-лесния аутфит или я превърнете в любимата си офис обувка за есента. Те изглеждат еднакво добре както с поли и рокли, така и с панталон и сако.

Сабо с ток

Сабото с ток е най-добрият заместител на любимите ви боти с ток. Те са достатъчно затворени, за да се смятат за подходящи за времето, но отворената пета придава на визията неочаквано предимство. Носете ги с всяко облекло, което бихте носили с боти на ток, и се пригответе за комплименти - ще получите много. А, ако все още не сте се докоснали до този тип обувка, открийте подходящ модел сред огромния асортимент дамски обувки на ССС. Можете да ги намерите в магазините и онлайн.

Обувки с отворена пета

Като една от основните дамски обувки в есенния гардероб, обувките с отворена пета, които са с равна подметка или нисък ток, са по-деликатни и красиви от ботушите. Да не говорим, че са безумно модерни и удобни - какво да не обичате? Носете ги на изискано събитие или с по-ежедневно облекло, за да го разкрасите и да се почувствате елегантни.

Класическа обувка с ток

Иска ви се да носите токчета? Вместо типичните остри обувки, ботуши или боти с токчета, опитайте дамски обувки със заоблен връх и токчета. Стилът се свързва с есента, защото е порасналата версия на ученическата униформа. С тях ще се почувствате сякаш се връщате на училище, но по един по-елегантен и зрял начин. Изберете обувки с дебел ток, за повече удобство и, за да можете да ходите с тях цял ден, без да усещате болка и дискомфорт.

Бели кецове

Свикнали сме да вярваме, че през есента и зимата е по-добре да се носят по-тъмни нюанси. Но през последните години, белите кецове промениха нещата и сега можем да ги носим и през студените месеци. Те са едни от любимите ни дамски обувки и са тук, за да направят облеклото свежо, ново и изключително стилно. Носете ги с абсолютно всичко, от рокли и поли до дънки и панталони, и се радвайте на удобна и стилна визия.

Сабо

Gucci прослави кожените обувки тип "сабо" и сега всички се радват на тази тенденция. Те са лесни за обуване, изглеждат изключително готино с любимите ви есенни тоалети и са напълно подходящи за дните в офиса. Изберете подходящ модел и ще можете да го съчетаете с почти всички дрехи в есенния си гардероб.

Ако сте готови да приберете летните обувки и да ги замените с есенни, сега е най-подходящото време да го направите. Разнообразете с класическите боти и ботуши с някой интересен модел дамски обувки от списъка ни по-горе. В магазини ССС ще откриете огромно разнообразие от модели и цветове, които ще задоволят и най-взискателните. Пазарувайте във физическите магазини и онлайн.