Те са вдъхновение, те са блян, те са щастие в очите за всяка жена. И като повечето дами, ние също, признаваме си, смятаме обувките за един от най-важните елементи в целия си гардероб и определено има защо. Независимо дали говорим за чифт маратонки, секси високи токчета, или стилни мокасини, правилните обувки могат наистина да оправят настроения. И всяка от нас знае това! Самата Коко Шанел някога е казала "Една жена с хубави обувки никога не е грозна" и е била ужасно права.

Божествените и топли цветове на есента се превръщат в наслада за душата и очите с всеки изминал ден. И ето, че дойде време за най-добрата част от този сезон: обувките! Не ни разбирай погрешно, наслаждавахме се на всеки миг от любимото лято и носенето на сандали, но има нещо особено вълнуващо в избора и пазаруването на есенни обувки. Може би всички цветове и материи, може би обещанието за връщането към любимите ни ботуши или просто във възможността да се пъхнем в нещо удобно и шикозно, докато навън температурите се понижават. Така, независимо дали препускаш през живота на токчета, или пък предпочиташ да съчетаваш тоалетите си с класически модел, ние винаги сме насреща, за да ти помогнем да намериш мечтания чифт неустоими, удобни и стилни есенни обувки.

Нов сезон, нова колекция, нови обувки за теб от Deichmann Есен/ Зима 2022

А какво по-прекрасно от това да се сдобиеш с чифт модерни обувки, които по никакъв начин не натежават в бюджета ти. Настоящият сезон в Deichmann обещава голямо стилово разнообразие и достъпни цени, за да може всяка дама да открие точно това, от което има нужда. От класически и изчистени модели за офиса, през модни чънки сникъри, с които няма как да останеш незабелязана сред тълпата или спортни модели за готина разходка с приятели, та чак до комбинация от различни материи и ефекти, с привличаща погледите масивна подметка или дори цветен акцент и силно забележими детайли - в колекция Есен/ Зима 2022 ще откриеш много вдъхновение с модни, удобни и на примамлива цена нови попадения за сезона.

И за да ти помогнем да си представиш колко готино изглеждат всички обувки и този сезон с приятелите ни от Deichmann сме ти подготвили малка изненада, която сме убедени, че ще те зарадва много. 

В периода от 10 - 24.10.2022 г. 3 дами ще имат възможността да си спечелят ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване от магазини Deichmann. Единственото, което се изисква от теб, за да бъдеш сред късметлийките, е да предизвикаш усета си за стил през пъстрата есен тук. Целта е да избереш най-подходящите според теб обувки за всеки предложен от нас аутфит, като грешен отговор няма, а всичко е според твоето виждане и лични предпочитания.

Пожелаваме ти успех и не забравяй, че Deichmann споделя любовта ти към обувките и винаги е насреща с прекрасни предложения на достъпни цени!