Планетата разпоредител на Бъдещия възел в Овен започва своето движение през знака Телец, където се намира Уран. Това означава, че в живота на всеки от нас може да се случат неочаквани неща, които ще са свързани с постъпката на конкретен човек!

Марс е планетата, която през 2024 г. определя събитията, свързани с кармата на всеки човек, тъй като е разпоредител на Бъдещия възел в Овен. Всяко преминаване на тази планета в определен знак поставя акцент върху тази област, така че от 10-ти юни нататък много неща могат сякаш да променят ъгъла ви на виждане. Ако през по-голямата част от май и част от юни сте били заети с постигането на личните си цели, като може би сте били доста егоистични по отношение на собствените си нужди, то само на другия ден Марс ще ви накара да се замислите остро за финансите и самочувствието си.

Какво може да се случи, докато Марс преминава през Телец?

Марс ще преминава през Телец от 10-ти юни до 21-ви юли, като най-важният период от транзита му ще бъде съвпадът му с Уран от 14-ти до 18-ти юли. През тези дни е възможно да се случи рязко събитие, свързано с разходи или с поведението на конкретен човек. Имайте предвид, че Марс означава конкретен човек за всеки човек и точно около средата на юли този човек може да направи нещо важно за вас.

Ако в момента търсите работа, може да се намери човек, който да ви я предложи. Тя може да е свързана с областта на информационните технологии и онлайн проектите. Или пък е във финансовия сектор, но в нея ще бъдат включени много технологични задачи.

Интересно е, че в същите дни Слънцето ще бъде в тригон с Марс и Уран от знака на Рака, което може да доведе до акцент върху имуществените и семейните въпроси. Например вашият човек може да предложи да живеете заедно или да имате мъж купувач за апартамент, който прдодавате. Във всеки случай всичко, което се случва, ще има доста рязко развитие, дори трудно предвидимо, тъй като аспектът включва планетата Уран, която носи внезапни ситуации.

Духовното значение на съединението между Марс и Уран на 16-ти юли

На по-дълбоко ниво всички ние ще искаме да направим рязък скок и да се развием към по-проспериращо бъдеще. Марс представлява силата на волята, а Уран - духовното развитие. Заедно тези планети ще донесат енергията на съзиданието, но тя ще дойде чрез някакво приключение. Например внезапно ще се „впишете“ в пътуване до Тибет или може да напуснете работата си за един ден и да се преместите в съвсем друга сфера.

Отрицателна стойност на Марс в Телец от 10-ти юни до 21-ви юли

С този транзит се свързват и внезапни и необмислени действия: може да се счупят или да се чупят по-често съдове или някой човек да се държи доста грубо с вас.

Важно е да бъдете внимателни с електричеството и домакинските уреди, машините и оръжията. Бъдете нащрек, защото съществува вероятност да пострадате от собствената си импулсивност.