Втората седмица на юни ще започне с напрегнат квадрат на Марс и Плутон, чиито движещи сили може да са борба за власт, интензивна трансформация, жажда за отмъщение, гняв и надмощие. В риск ще бъдат типичните Скорпиони, Овни и Лъвове, както и отчасти Козирозите. Тези представители на Зодиака, които умеят да сублимират агресивните и разрушителни енергии в нещо положително и творческо, ще успеят да неутрализират негативното. Риби, Везни и Рак могат да усетят насилие, ревност и гняв, насочени към тях, а Телец и Дева могат да бъдат въвлечени в конфликти по правни въпроси, застраховки, заеми, разпределение на печалби или плащания на издръжка. Близнаците и Водолеите не трябва да посещават масови събития през този период, а също така трябва да избягват интензивните физически натоварвания.
Квадратът на Меркурий и Сатурн в средата на седмицата ще провокира за мнозина повторно решаване на проблеми и задачи, които преди това са били отлагани. Организационните планове или събития могат да представляват сериозни пречки за Водолей и Козирог, докато Близнаци и Дева рискуват да загубят важни документи. Везните и Овните може да изпитват липса на време, а също така е възможно да имат проблеми с началството в работата. Трудностите в общуването, които възникват по време на този интензивен транзит, ще принудят мнозина да търсят уединение, да изпитват депресивни състояния и да възприемат себе си и другите прекалено критично. Риби, Раци и Телец могат да изпитат трудности при контакт с по-възрастни хора, докато Лъв и Овен може да имат здравословни проблеми поради обостряне на хронични заболявания.

Съвпадът на Слънцето и Меркурий леко ще изглади напрежението от първата половина на седмицата. Почти всички представители на зодиакалния кръг ще почувстват подобрение в настроението и благосъстоянието и това почти веднага ще добави активност и позитивизъм към околната среда. Лъвовете и Овните ще си взаимодействат продуктивно в професионалната сфера и ще създадат нови приятели и познанства. Близнаците ще могат да извършват успешни сделки в сферата на търговията и да напредват до ръководни позиции в екипи. Девите и Стрелците ще изпитат подобряване на отношенията в любовната сфера, докато Скорпионите и Раците ще могат да установят контакти с роднини и деца. Актуализирането на гардероба и закупуването на ярки дрехи е благоприятно за Риби и Везни.

Дисхармоничният квадрат на Меркурий и Черната луна в неделя едва ли ще се прояви активно на физическия план, но ще засегне сериозно емоционалната сфера. Близнаци, Везни и Дева може да започнат да изпитват притеснения относно външния си вид, което ще намали самочувствието и възприемането на себе си в света около тях. Скорпионите, Овните и Лъвовете ще изпитват силни чувства на недоверие, ревност или гняв към своите партньори и приятели. Раците и Рибите ще започнат да търсят доказателства за своите ирационални страхове, а Телецът, Козирозът и Стрелецът ще се фокусират върху дреболии, влизайки в спорове с близки за това, което ще създаде за себе си репутация на скука за дълго време. Подозрителността и търсенето на врагове в обкръжението им ще бъдат характерни за Водолеите.
Вижте в галерията какво още ви очаква през следващата седмица според зодиакалния ви знак: