Кармичните връзки са взаимоотношения между хора, които са се познавали в минали животи. Случайните срещи могат да бъдат резултат от минали действия. Това често са отношения между души, които са се срещали преди, но и партньори, които може да не са успели да си простят или да не са намерили изход от трудна ситуация. Кармичните връзки може да са и с приятели, смейство и дори колеги.

Независимо от пола, те могат да бъдат необяснимо привлечени един към друг. Важно е да се знае, че когато срещнем такива хора, имаме възможност да изплатим стари дългове, да разрешим ситуации, да простим, т.е. да изплатим стари „кармични дългове“.

Днес ви разказваме за кармичната връзката, която е от най-голям интерес, а именно тази между жената и мъжа. Ето и 13 признака, че сте в такава връзка.

100 години познанство

Основният признак, че връзката ви е кармична, е усещането, че познавате даден човек от дълго време, въпреки че сте се запознали съвсем наскоро. В миналите си животи може и да сте били приятели, врагове, роднини, любовници, съпрузи и т.н. Може да сте преминали през нещо силно заедно и сега сте се срещнали отново, за да решите или напротив - да задълбочите проблемите, с които не сте успели да се справите в предишното прераждане.

Няма логика

Връзката ви е започнала от нищото. Може да имате голяма разлика във възрастта, културата и религията, възгледите за живота, навиците и хобитата. Всичко се случчва много странно и много бързо.

Привличане

Чувствате неконтролируемо физическо привличане един към друг, до степен на болка и топлина в тялото ви. Чувствате се така, сякаш губите главата си, и имате сексуална среща, която е твърде бърза и много страстна.

Висока скорост

Връзката се развива бързо и прилича повече на авантюристичен любовен роман. Буквално след месец познанство получавате предложение за брак.

Смяна на обстановката

Връзките водят до смяна на местоживеенето - преместване в друг град, държава или смяна на средата. Намирате нови приятели и колеги, преставате да общувате с роднини или се оказвате в социален вакуум.

Болести и изпитания

След няколко години щастлив съвместен живот единият от партньорите се разболява сериозно или става алкохолик или наркоман. И другият е принуден да се грижи за него, като на практика забравя за себе си и за света около себе си.

Бездетност

Дългата връзка без деца е знак, че родът не желае да продължи съюза ви. Освен медицинските показатели тук важна роля играят кармичните отношения. Тъй като има много примери за хора, които са имали деца въпреки медицинските противопоказания.

Борбата

Връзката ви прилича повече на изпитание. Непрекъснато се карате и спорите. Плачете и страдате. Опитвате се да прекратите отношенията, но не можете. Съдбата ви събира отново по най-невероятния начин.

Цитати

В главата ви постоянно се въртят песни, книги или филми (Спящата красавица, Пепеляшка и т.н.) Това показва, че връзката ви има силен сценариен характер.

Сънища

Вие сте заедно не само в реалния живот, но и в сънищата. Това се е превърнало в неразделна част от живота ви. И дори ако вече сте се разделили, партньорът ви (жив или починал) продължава да идва при вас чрез сънищата, напомняйки за себе си.

Знаци

Разделили сте се, но не можете да го изключите от живота си. Щом започнете да мислите за него, веднага чувате вашата песен от някъде, усещате парфюма му от минувачите и виждате знаците по билбордовете. И сякаш долавяте гласа му в тълпата. Образът му ви следва навсякъде.

Зависимост

Преди да го срещнете, сте била доста независима и успешна личност. Когато обаче започнахте връзка, сякаш изгубихте част от себе си. Имате постоянно болезнено, изтощително състояние, зависимост от мъжа, от неговото мнение и решения.

Не разпознавате себе си

Ако още от детството сте решили, че животът ви няма да повтори сценария, който сте видели у родителите си, в случая с „кармичния“ мъж принципите ви може да не проработят. Може да се окажете в точно същата връзка, която сте искали да избегнете.