Както споменахме преди няколко седмици, звездата от “Умирай трудно”, Брус Уилис, страда от заболяване, което може да повлияе на актьорската му кариера. Това вече е факт и той се оттегля от работата си. За щастие Брус има подкрепата на семейството си, сред което и на бившата му съпруга, Деми Мур. Близките им отношения бяха подчертани в съвместното изявление на семейството му за мозъчното му състояние, което тя написа заедно със съпругата му Ема Хеминг Уилис и всичките му пет деца.

В публикацията, която всички споделиха в социалните мрежи, те обявиха, че 67-годишният актьор се оттегля от актьорството, след като е диагностициран с афазия, състояние, причинено от увреждане на мозъка, което засяга способността на човек да говори, пише и разбира езика.

„До невероятните поддръжници на Брус, като семейство искахме да споделим, че нашият любим Брус изпитва някои здравословни проблеми и наскоро беше диагностициран с афазия, която се отразява на когнитивните му способности“, пишат те.

„В резултат на това и с много внимание Брус се отдръпва от кариерата, която означава толкова много за него. Това е наистина предизвикателно време за нашето семейство и ние сме толкова благодарни за вашата постоянна любов, състрадание и подкрепа.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

„Преминаваме през това като силна семейна единица и искахме да привлечем феновете му, защото знаем колко много означава той за вас, както и вие за него“, добавиха те. „Както Брус винаги казва, „Да го изживеем“ и заедно планираме да направим точно това.“