Когато в една връзка се стигне до развод, веднага се намесват много негативни емоции. Между двама души, които са дали обещание да се обичат и уважават „докато смъртта ги раздели“, може да се окаже сложно да запазят отношенията си нормални, след като стане ясно, че нещата не вървят.

Сложно, но не и невъзможно. И има една Холивудска двойка, която го доказва. Брус Уилис и Деми Мур са живото доказателство, че можеш да останеш в близки отношения с бившия си, дори след болезнен развод. Разбира се, двамата се е наложило да се изправят пред сериозни трудности, но са се справили чудесно и години по-късно все още са много близки. Ето как се е развила историята им през годините.

Брус Уилис – принцът на Деми Мур

В началото Деми излизаше с Емилио Естевес, но през 1986 г. те прекратиха годежа си и се разделиха. Все пак те запазиха приятелството си и дори присъстваха заедно на филмова премиера. Това се превърна в един от най -важните дни за Деми: „Една изключително значима нощ в живота ми, защото на тази премиера срещнах актьор, който беше много нашумял по това време. Той участваше в хитов сериал, наречен Moonlighting. Името му беше Брус Уилис. "

Брус се държал като истински джентълмен, посещавал семейството й и се запознал отблизо с нейното минало. „Когато Брус и аз се събрахме, травмите ни се срещнаха. Подобно на мен, Брус имал тежко детство: като малък заеквал. Това обаче дало положителен резултат, защото го накарало да се занимава с актьорство “, обясни Деми. И просто така, през 1987 г. Те се женят в Лас Вегас. Сватбата е наистина приказна, като в добрите холивудски филми.

След това се ражда първото им дете...

Всяка двойка се сблъсква с проблеми и същото се случва с Деми и Брус. Приказката им приключва с раждането на първото им дете. Тогава, Деми иска да се върне към актьорството, докато Брус настоява тя да остане вкъщи, за да се грижи за детето. Въпреки проблемите, те успяват да се справят и да продължат напред.

Брус не е човек, който иска просто така да напусне семейството си. И въпреки че нещата се успокояват, Деми се чувства предадена. Ситуацията се променя с втората й бременност, която допълнително затвърждава отношенията им. След раждането на третото им дете сякаш всичко се подрежда. Тогава, Деми е разтърсена от новината, че майка й умира. И това е моментът, в който двамата решават да прекратят отношенията си.

След развода Брус Уилис споделя, че не е разбрал къде нещата са се объркали: „Все още обичам Деми. Много сме близки. Имаме 3 деца, които ще продължим да отглеждаме заедно и вероятно в момента сме по-близки, отколкото някога сме били. Осъзнаваме, че имаме ангажимент за цял живот към децата си. Приятелството ни продължава. Институцията е оставена настрана. "

Според Деми, Брус е бил уплашен от идеята, че гневът й ще се отрази върху неговите отношения с децата. Че тя може да му попречи да ги вижда. Но нещата не се случват така. И разводът им е мирен, запазващ добрите им отношения, въпреки временните негативни емоции.

Брус винаги е там, когато Деми има нужда от него

След развода, никога не им се е налагало да разделят ваканции или рождени дни. Всички семейни събития били прекарани заедно. Те дори се подкрепят, когато става въпрос за новите им романтични партньори. Дори може да се каже, че след развода си са станали още по-сплотени и близки.
Брус винаги е бил до Деми и продължава да бъде, което е една от най-големите тайни за успеха на връзката им.