Възрастта е просто число, но въпреки това обществото все още е склонно да критикува, когато една двойка има значителна възрастова разлика!

В случая с холивудската звезда Денис Куейд и съпругата му Лора, двойката изглежда е съумяла да изгради неразрушима връзка, въпреки 39-те години житейски опит, които ги делят. Това не пречи съюзът им да е съпътстван от неприятни шушукания и подмятания, но изглежда, че това не може да помрачи щастието на тази звездна двойка!

Денис и Лора са доказателството, че за да изградите една наистина здрава и силна връзка с партньора си, наличието на общи житейски ценности, принципи и сходен морален компас е много по-важно от общоприетата "правилна" и "нормална" разлика във възрастта.

Ние вярваме, че любовта побеждава всичко - дори времето и ограниченията на обществото. Ето защо днес ще ви разкажем красивата и романтична история на 68-годишния актьор и очарователната му 29-годишната съпруга.

Четири пъти за щастие

Обичаният от мнозина актьор не за първи път избира да направи връзката си официална. В миналото Денис Куейд е бил женен цели три пъти! 

Първият брак за актьора е с актрисата Пи Джей Соулс, когато той е на едва 24 години, и продължава 5 години. Втората съпруга на Куейд е с известната холивудска звезда Мег Райън, която е с 8 години по-млада от него. Двамата бяха заедно в продължение на десетилетие и имат син на име Джак, който вече е на 30 години. 

През 2004-та, точно три години след втория си развод, актьорът се жени за агента по недвижими имоти Кимбърли Бъфингтън и става баща за втори път през 2007-ма, когато се раждат близнаците им Зоуи и Томас. Двойката финализира развода си през 2018-та.

Година по-късно 64-годишният тогава Куейд се запознава с Лора Савой, 25-годишна докторантка по икономика, по време на бизнес събитие. Любовта им сякаш е предначертана от съдбата от първия миг.

Феновете на актьора бяха наистина изненадани, когато през юни 2020-та той сключи брак с Лора, която е с година по-млада от големия му син, на тайна церемония в курорта Санта Барбара, като единствен свидетел е пасторът, венчал двойката.

Любов от пръв поглед

Двойката започва да се среща през май 2019-та и двамата се сгодяват едва 5 месеца по-късно. А на 2 юни 2020-ра Денис и Лора си казват заветното ДА. Актьорът споделя, че се радва, че се е оженил тайно, без много шум и излишно внимание:

"Церемонията беше специална, само за нас двамата. Беше едно наистина красиво преживяване!".

Сияещият съпруг признава, че се е влюбил в Лора от първия миг, в който я е зърнал, и изглежда, че християнската вяра, която двамата споделят, е подхранила връзката и е позволила да процъфти.

"И двамата сме християни и от самото начало Бог винаги е имал пръст във връзката ни. Мисля, че оттам идва истинската сила любовта и уважението в отношенията ни!“ - каза още Куейд.

Относно разликата във възрастта им, която е 39 години, актьорът коментира:

"Този въпрос не стои на дневен ред във връзката ни. Просто има нещо непреходно в нея. Ние сме партньори в отношенията си, но и в живота. Това е любов, а любовта винаги намира начин да те изненада!".

Лора пък споделя, че черпи сили от житейския опит на своя съпруг:

"Харесва ми мъдростта на Денис. И двамата е трябвало да преминем през неща в живота си, които са ни направили такива, каквито сме сега, а личностите, които сме явно най-сетне са готови да прекарат живота си заедно!".

Любов, която не познава граници

Разликата им във възрастта им от почти 4 десетилетия обаче не оставя никого безразличен и Денис знае това много добре. Но изглежда, че това изобщо не притеснява двамата влюбени те споделят, че - "просто дори не я забелязваме", тъй като темата:

аистина този въпрос не изниква и не присъства в разговорте ни, имаме твърде много други неща, за които да говорим и искаме да споделим с другия." - споделя актьорът.

"Не съм започнал да ходя по срещи с мисълта - сега ще търся някого на тази и тази възраст, и точка! Нямаш контрол върху това в кого се влюбваш, а аз не се влюбвам лесно." - каза още Куейд по повод спекулациите, относно възрастовата разлика с четвъртата му съпруга.

Любов като никоя друга

Звездната двойка предпочита да пази любовта си далеч от светлините на прожекторите и светкавиците на папараците, но не крие силните чувства, които двамата изпитват един към друг от света.

Попитани какво ги привлича в партньора им, Лора разкри, че обича мъдростта на съпруга си, докато Денис заяви:

"Просто обичам това, което е тя като личност, като човек. Нейният характер, нейната интелигентност и, разбира се, нейната красота. Но също и нейната гледна точка към света и нещата въобще!".

И въпреки че в миналото е имал не една и две неуспешни връзки, Денис знае, че най-накрая е намерил истинската си половинка.

"Това е последният ми брак! Знам, че е така! С нея се чувствам както никога преди, сякаш имам истински партньор в живота си!" - заяви Куейд и добави:

"Тя е най-великият човек, когото съм срещал. Обичам просо да се събуждам до нея и да прекарваме всяка секунда от деня си заедно!".

И наистина изглежда така, сякаш тази връзка има цялата сила, страст и способност да устои на всичко и да продължи отвъд края на света и обратно!

А вие как мислите - разликата във възрастта може ли да бъде пречка двама души да бъдат лудо влюбени един в друг?