Място на провеждане: Интер Експо Център-зали 3 и4 / централен вход /

Време на провеждане: 21-23 Октомври 2016 от 10.00 до 18.00 часа

Организатор: Асоциация на търговците на стоки за детето в България / АТСДБ /

За десета поредна година АТСДБ организира  най-голямото изложение за бебешки и детски  стоки и услуги в България - „Бебемания”. В него участие ще вземат  фирми-национални дистрибутори, които ще предстaвят над 100  водещи европейски и световни марки, както и български производители, които са се доказали в годините с високи изисквания за качество и безопасност на продуктите за Вашето малко съкровище. След най-голямото световно изложение за бебешки и детски продукти в Кьолн и в България бъдещите и настоящи родители ще могат да се запознаят с новостите и иновациите на различните марки, както и с тенденции и колекции 2017.

И тази година освен изложбена част, ще има и търговска част, на която ще се продават бебешки и детски продукти на преференциални цени, като родителите ще могат да получат информация за представяните продукти от „първа ръка“.

По традиция на ,,Бебемания’’ ще има номинации на продукти в различни категории.

Проведени за първи път през  2007 година, престижните награди станаха неразделна част от изложението и начин да се отличат най – добрите продукти, които са взели участие.

Победителите във всяка една категория се определят от независимата и напълно безпристрастна оценка на потребителите,чрез гласуване на Facebook страницата на Изложението: www.facebook.com/fairbebemania. След оценяването на продуктите  потребителите, които дойдат на изложението ще имат възможност да спечелят някоя от големите награди- телевизор, лаптоп или фотоапарат.Играта ще започне на 10.10.2016г.

Фотоконкурс  за бебета от 0 до 6 месеца „10 години Бебемания – 10 корици на списание Кенгуру”

Потвърдете участие във  Facebook  събитието за Фотоконкурса и заповядайте на Бебемания, за да снимаме бебето Ви в нашето специално фотостудио. Като ПОДАРЪК ще може да си тръгнете с една от направените на Вашето бебе снимки - скъп спомен от десетото юбилейно издание на специализирано изложение БЕБЕМАНИЯ.

10 големи награди - професионална фотосесия и публикация на корица на списание КЕНГУРУ през 2017 година

Заповядайте на Бебемания!

Вход свободен!