Всички сме чували за детоксикацията и сме наясно, че това е процес на отстраняване на токсините от тялото. Когато се натрупат в тялото ни, токсичните вещества могат да доведат до множество хронични проблеми, безсъние, проблеми с черния дроб и храносмилателния тракт.

За много от нас е интересно обаче дали детоксикацията ще ни помогне да изглеждаме по-добре и ако да – по какъв начин?

Токсините отравят нашия организъм и този процес става видим чрез симптоми като преждевременното стареене на тялото, нездравословния вид на кожата, задържането на вода.

Ето няколко ползи от детоксикацията за нашия външен вид:

1) Изчистване от излишните течности

Един от най-често срещаните проблеми, особено при женската част от населението, е задържането на течности в тялото. На всяка от нас е познато чувството на подутост, подпухналост. Детоксикиращите програми обикновено включват засилен прием на диуретици, които подпомагат изхвърлянето на задържаната вода от тялото, което води до усещане за лекота и по-добър външен вид.

2) Изчистване на кожата

Кожата е най-големия орган в тялото. Макар и да служи като защитна стена на организма срещу токсините, идващи от външната среда, тяхното натрупване вътре в тялото се отразява видимо на нея. Една от основните причини за появата на несъвършенства по кожата, нездравословен вид и неравномерен тен е натрупването на токсини в храносмилателната система, неправилната функция на черния дроб. Ето защо, подпомагайки детоксикацията на организма, ние се грижим за здравия и млад вид на кожата си.

3) Подобряване на жизнения тонус, цялостното освежаване на външния вид

Явен симптом за натрупването на токсини в тялото е липсата на енергия. Липсата на тонус се проявява както като неприятно чувство на отпадналост, така и под формата на сенки под очите, тъмни кръгове и други. Отстраняването на токсините ни помага от една страна да усетим физическите ползи като прилив на енергия, а от друга – да изглеждаме по-свежи и привлекателни за хората около нас.

ДетоксЕликсир е иновация сред продуктите за детоксикация. ДетоксЕликсир е лесна и цялостна ДЕТОКС ПРОГРАМА - само 3 таблетки дневно в продължение на 14 дни! Продуктът е мощна комбинация от 9 билкови екстракта за подпомагане на естествения процес на пречистване на организма + пребиотици за нормалното състояние на чревната флора. Почувствайте се здрави и красиви с ДетоксЕликсир!

За повече информация, натиснете тук.