Според хороскопа Дева през януари 2024 г. представянето е на макс. Благодарение на това ще бъде възможно да се справите със следпразничното натрупване на задачи. Упоритата работа ще донесе не само морално удовлетворение, но и материални резултати. Тъй като Слънцето в Козирог създава ситуации, които изискват бърза реакция, Девата ще има нужда от изобретателност и организационен талант. Това не е моментът да седите в сянка, трябва да поемете лидерството в свои ръце, за да водите отбора към успех. Що се отнася до парите, ситуацията е сложна: разходите се увеличават значително, а доходите остават същите. Девата ще трябва да вземе радикално решение, но е по-добре да го направи след пълнолунието през януари, когато надделява трезвият поглед върху нещата.

Първите дни на януари ще предизвикат подем, желание за живот по нов начин. Въпреки новогодишните празници, работата ще върви ползотворно. Според хороскопа на Дева ще бъде възможно да се постигнат невиждани висоти в областта на кариерата. Докато други жертват бизнеса в името на свободното време, има шанс да се придвижите нагоре по корпоративната стълбица. Основното нещо е да покажете постоянство и усърдие. Поради влиянието на Венера в Стрелец ще се появи желание да опитате нещо необичайно, да излезете от обичайното поведение. Разумната Дева ще усети духа на авантюризма и може да се забърка в съмнителна история. Може би не трябва да рискувате пари и репутация, по-добре е да насочите енергията в безвредна посока: семейни почивки, пътувания до красиви места.

До средата на месеца самотата ще стане непоносима, свободните хора ще започнат да се обременяват от положението си. Може да има желание да се сближите с всеки, дори с първия срещнат човек. Общият хороскоп за Дева за януари 2024 г. предупреждава за крехкостта на бързите връзки. Повърхностното общуване не гарантира силен съюз, въпреки че ще остави незабравимо впечатление. Под влиянието на Меркурий в Козирог много ннеща се изясняват и си идват на мястото. Ако Девата е тръгнала по хлъзгав път, ще има хора, които ще действат като ангели пазители и ще ви спасят от грешки. В резултат на това привидно безразсъдни стъпки ще доведат до успех, ще се окаже, че ще излезете сухи от водата. Студентите не трябва да се притесняват за учене, изпитите ще бъдат положени навреме.

Финансовата ситуация ще се подобри в края на януари и всякакви желания ще станат осъществими. В допълнение към основната ви работа ще се появи проект, чието изпълнение ще отнеме малко време и печалбата ще бъде голяма. Според януарския хороскоп Девата няма ограничения в разходите. Няма нужда да се страхувате от липса на пари: в случай на непреодолим проблем приятелите ще дойдат на помощ. Тъй като Марс в Козирог оказва силно влияние върху характера на човека, Девите ще се покажат в нова светлина. Желязното постоянство ще бъде добавено към естествената рационалност, така че могат да бъдат постигнати всякакви рекорди. Можете да се утвърдите във всяка област, с изключение на спорта, тъй като костната система е много уязвима. За превантивни цели е полезно да се приемат добавки с калций.