Едно от най-популярните и харесвани филмчета на "Дисни" се завръща у нас със съпровод на симфоничен оркестър и малката звезда от детската Евровизия - Крисия. Тя ще пее в зала 1 на НДК по специална покана на Disney Concerts на 21 декември.

Прожекцията ще се излъчва с музика на живo, а на финала на анимацията Крисия ще изпее песента "Let it go" заедно със симфоничния оркестър.

„Имаме традиция във всяка държава на края на прожекцията популярен изпълнител да изпее „Le it go“ в оригинал. Моментът е винаги много вълнуващ и емоционален. За шоуто в България избрахме Крисия, заради гласовите й възможности и приликата й с Елза", заяви Сузи Сайтър, основен диригент на Disney Concerts.

Подготовката за спектакъла вече тече – музикални репетиции и изработка на костюма на малката певица – рокля по образец, наподобяваща на принцеса Елза.

Освен Крисия, на сцената ще видим и познатите ни обичани родни артисти, които дублират "Замръзналото кралство" на български език - Веси Бонева, озвучаваща гласа на принцеса Анна, Надежда Панайотова, превъплътила гласа си в принцеса Елза. Красивата приказка нямаше да бъде същата, ако и верните спътници Ханс и Олаф не участваха в "леденото" приключение. Затова Владимир Михайлов е в аудио ролята на принц Ханс и Теодор Койчинов като снежния човек Олаф.

Билетите на "Замръзналото кралство: филм с музика на живо“ в продажба, а спектакълът ще започне в 20:00 ч.