Днес човечеството ще преживее първата и единствена официална палиндромна дата (известна още като такава, която се чете по един и същи начин и отпред, и отзад) същия начин назад и напред) за годината: 20.3.2023 г. Палиндромите са специални, защото са невероятно редки - и от гледна точка на нумерологията, невероятно полезни. Поради това духовното значение на 20 март 2023 г. има *голямо* значение, особено след като това е същият ден, в който започва сезонът на Овена и началото на астрологичната нова година, а също и пролетното равноденствие.

Разбивайки частите на тази благоприятна дата, получаваме числото 3, което е свързано с жизненост, вълнение и творческа енергия. Това е и броят на новите мисли и идеи, което прави всеки ден от март идеалното време да се впуснете в ново начинание. Смята се, че числото 2 повишава интуицията и чувствителността. Тъй като 20 март 2023 г. се състои от двете числа, можете да очаквате скок в ясновидството, както и тласък на жизненост и ентусиазъм. В нумерологията има и ангелско число 23, което показва иновации, напредък и промяна. Това има пълен смисъл, като се има предвид, че сезонът на Овен започва същия ден.

 

Ако сте чакали подходящия момент да стартирате нов кариерен ход, връзка или творческо начинание, сега е моментът да го направите. След като слънцето най-накрая се премести в знака на своята екзалтация, ще имате повече от достатъчно мотивация да започнете. Докато се фокусирате върху прогресията, няма как да сбъркате. Вместо да се въздържате, позволете си да преследвате нещата, от които сте били уплашени. Съчетавайки нумерологията и астрологията от 20.3.2023 г., няма да загубите. Само помислете и със сърцето си вижте това, което най-силно мечтаете и към което най-много се борите - бъдете сигурни, че съвсем скоро ще бъде ваше!