Днес е важно да бъдем търпеливи. Атмосферата ще бъде взривоопасна и тъй като нито един от нас не е в отстъпчиво настроение, може да се случат събития и ситуации, които ще ни тласнат към границите на възможностите ни или ще придобият неконтролируеми измерения.

Напрежението и хомерските караници, които ще избухнат, от малък повод, може да доведат до окончателното разкъсване на партньорства или връзки. Освен това не изключвайте рисковани действия, прекомерни излагания и рискове, които най-вероятно ще доведат до много бъркотия и могат да доведат дори до инциденти или пожари.

Ето и кои знаци са най-засегнати днес?

Телци, Водолеи, Лъвове и Скорпиони, атмосферата в дома или на работното ви място е напрегната и всичко може да бъде взривено с едно движение! Ако не искате всичко да завърши зле, спазвайте безопасна дистанция, опитайте се да бъдете спокойни и разумни и не отваряйте други фронтове!

Овни, Везни, Козирози и Раци, вземете необходимите предпазни мерки, устоявайте на силните си желания и най-вече не се излагайте на ситуации, които са опасни за джоба или сърцето ви, защото вървите към колосален провал.