За тези три зодии ще настъпят много важни промени, свързани с финанси, бизнес и кариера.

Везни

Късметът най-после ще ви се усмихне и ще можете да разчитате на голяма финансова облага. Упоритата ви работа ще ви доближи до дълго мечтано пътуване или сбъдване на отдавнашна мечта. Възможно е блисък човек да ви направи голям подарък или да спечелите от лотарията. Съветът на звездите е да не харчите много, а да спестявате и инвестирате разумно.

Стрелец

Юни е вашият месец. Щастие, сълзи от радост и много усмивки. Научете се да се наслаждавате на живота и забравете за тъгата през следващите дни. Астролозите съветват да започнете да живеете тук и сега. Работете усилено върху самочувствието си и бъдете сигурни, че усилията ви ще се отплатят.

Козирог

През месеца сте водени от "законите на бумеранга". Внимавайте, защото вашите действия и отношения ще се връщат директно към вас. Съдбата ще ви възнагради щедро - и с добро, и с не чак толкова. Вижте знаците и ги разчетете правилно. Очакват ви важни промени във всички сфери. Бъдете скромни и не се хвалете излишно, за да не загубите повече, отколкото можете да преживеете.