Венера преминава във Водолей днес , призовавайки ни да се отличим, да се разграничим, да избягаме от клишетата и да се осмелим да експериментираме с нещо ново, необичайно или напълно оригинално. Напълно възможно е дори да променим стила или външния си вид, както и да излезем от статуквото или да направим крачки, за да се отървем от ограниченията и оковите, които ни спъват. Време е да се почувстваме освободени и самостоятелни.

Кои знаци са засегнати днес?

Водолей, това е вашият щастлив ден! Освен че сте в добро настроение , вие се чувствате свежи, обновени и в настроение да бъдете оригинални и да привлечете вниманието на тези, които ви интересуват. И разбира се, ще успеете.

Телци, Лъвове и Скорпиони, настроенията днес ще са сладки, тъй като може да получите внезапно посещение от човек или хора, които обичате и с които се виждате от известно време. Въпреки че в началото ще бъдете изненадани и малко смутени, после ще се възстановите и ще си прекарате чудесно.

Раци, Везни, Овни и Козирози, ако успеете да излезете от утъпкания път, пред вас ще се открие нов, вълнуващ свят - както в романтичен, така и във финансов план. Така че, рискувайте…