С Луната в Телец, която се опитва да ни забави и да ни направи по-стабилни, търпеливи и издръжливи, започва днешният ден и истината е, че през по-голямата част от него основният ни стремеж ще бъде да защитим това, което сме спечелили. Когато обаче се срещне с Уран в същия знак, тя ще събуди у нас склонността да разчупваме рутината, да бягаме от навици и ситуации и да внасяме промени в живота си. В емоционално отношение ще имаме колебания в настроението, вариращи между негодувание, несигурност, неудовлетвореност и безразличие или откъснатост, както и неочаквани реакции. Да се откажем от всичко и да оставим каквото ще да става, е много силно у нас.

Кои знаци са засегнати днес?

Телец, вие преживявате всичко доста интензивно и затова реакциите ви са доста необичайни и трудни за тълкуване. Въпросът е да промените това, което ви притеснява, и да сте доволни както от себе си, така и от резултата.

Лъвове, Скорпиони и Водолеи, напрежение от нищото в професионалната сфера, семейната среда или връзката ви ще развали настроението ви, а е възможно и вие да предизвикате ситуацията като не проявите необходимото търпение.

Овни, Раци, Везни и Козирози , вместо да настоявате по определен начин да видите бял свят във финансите или романтиката си, променете тактиката. Факт е, че стига да не притискате ситуациите, те ще се обърнат във ваша полза.