Венера е в Стрелец , което носи радост и оптимизъм не само на този знак, но и на всички, тъй като климатът автоматично ще стане по-ентусиазиран и лек, а настроението ни ще бъде по-спокойно и ще гледаме на живота си, особено на любовния, по-непринудено. Играта и приключенията имат първопричина и по този начин енергията ще се поддържа висока. За колко време? За толкова време, колкото е необходимо, за да се съвземем, да възродим морала си, да си възвърнем оптимизма и да разберем, че любовта е източник на радост, а не на сълзи и болка.

Ето кои знаци са засегнати днес:

Стрелци, възползвайте се от даровете, които тази планета щедро ви дава, за да постигнете нещо стойностно в личния си живот. Притежавате еротика и привличане, където и да се намирате, така че ето ви шанс!

Близнаци, Дева и Риби, условията в отношенията ви, в работата и у дома ще бъдат приятни, но известно лекомислие от ваша страна или към вас или липса на склонност да се занимавате с практични въпроси също ще се проявят и нещата ще се върнат малко назад.

Лъвове, Водолеи, Овни, Телци и Скорпиони, в романтичен и финансов план се откриват нови перспективи, които няма да ви оставят без думи, но няма да бъдат и пренебрежителни. Късметът ще ви съпътства във всичко, което опитате.