Днешният секстил на Венера в Стрелец със Сатурн във Водолей ни кара да преценяваме нещата реалистично и осъзнато, така че да не се колебаем пред промените, които смятаме за необходими, дори ако обидим или нараним другите. От друга страна, той ни призовава да станем по-сериозни в любовните си дела , да търсим качествени връзки, основани на взаимна признателност, уважение и разбиране, които имат продължителност и стабилност, а не да се разпиляваме във временни удоволствия и ефимерни ситуации.

Ето кои знаци са засегнати днес:

Стрелци и Водолеи, щом знаете какво искате, трябва да направите всичко възможно, за да го постигнете, независимо от трудностите, които могат да се появят пред вас.

Телец, Лъв, Скорпион, Близнаци, Дева и Риби, необходимо е време, усилия и много търпение, за да разрешите проблемите в работата, у дома или във връзката си. Бъдете разумни и се вслушвайте в това, което ви казват хората около вас.

Раци, Козирози, Овни и Везни, не се отказвайте при първата трудност. Това, което е придобито със сила, обикновено се цени повече.