Началото на декември е доста страстно, тъй като Венера в Стрелец влиза в директна конфронтация с ретроградния Марс в Близнаци. Сексуалността, но и претенциите, ревността, притежанието, склонността към независимост ще се разпалят отново, давайки ни друга страна на любовта.

Освен това имаме и квадратурата на Меркурий в Стрелец с Нептун в Риби , която ще направи всичко възможно, за да ни дезориентира, да ни вкара в грешки или да ни хвърли пепел в очите. Лъжите, объркването и губенето на време за незначителни неща, предизвикват раздразнение, както и много недоразумения.

Ето кои знаци са засегнати днес?

Стрелец, Близнаци, Дева и Риби, страстта взема връх, умереността се губи и независимо дали има романтичен фон или не, по-вероятно е да се сбогувате с... правото си или с ума си. Опитайте се да изкарате напрежението по здравословен начин, а не върху човека пред вас.

Телци, Водолеи, Лъвове и Скорпиони, епизодични ситуации, сцени на безкрайна ревност, взаимни обвинения и претенции преобръщат любовния ви живот с главата надолу. Ако в действителност някога сте давали зор..., то сега всичко ще излезе наяве. Обърнете внимание и на финансите си, защото по-късно ще гледате и ще се чудите "къде отидоха парите?"!