Началото на 2023 г. наближава и всички усещаме, че е време за равносметка, както и за ново начало, когато си поставяме нови цели и започваме да мечтаем. Освен че всички си пожелаваме здраве, успехи в професионален план и спокойствие у дома, щастието в романтичен план е сред най-ценните дарове, които новата година може да ни донесе. Намирането на любовта и запазването на хармонията във връзката след това обаче не винаги са лесни задачи. Хората, които са имали трудности при намирането на половинка през предходната година, не трябва да се притесняват, тъй като е възможно 2023 година да ги зарадва.

Казва се, че всяка планета символизира връзка или емоция във ведическата астрология. Венера се счита за планетата на обожанието, страстта, съперничеството и красотата. Човек, при който Венера е разположена на благоприятно място, ще бъде късметлия в романтичните отношения. Това носи и силното желание да обичаш и да бъдеш обичан и повишава популярността сред противоположния пол. От друга страна, лошо разположената Венера води до обтегнати междуличностни връзки като цяло. Поради неприятни преживявания, любовта и романтичните желания постепенно избледняват за тези зодии.

Дали звездите предвещават, че ще бъдете отличници във връзките и отношенията през 2023 г.? Е, кои зодии ще са най-големите късметлии в любовта, разберете в галерията!