Декември 2022 г. ще бъде активен в отношенията: мнозина ще сложат край на предишни връзки и ще започнат нови, страстни романи. Работата е там, че през декември ще има новолуние в знака Козирог, което често носи нов цикъл в социалния статус. А най-важното е един интересен аспект на планетата на любовта Венера - именно на 30 декември тя се свързва с Меркурий и Плутон в Козирог, което носи важни промени и развитие в отношенията при двойките.

Например, ако отдавна искате да "възстановите" семейната система, да направите отношенията си не само хармонични, но и стабилни и надеждни, краят на декември определено ще ви помогне за това. Венера отговаря за хармонията и любовта, Плутон - за сексуалното привличане и финансите, а Меркурий - за диалозите и споразуменията. Вероятно мнозина ще успеят да изградят правилната комуникация в двойката по въпросите на интимния живот, както и по разпределението на доходите.

Интересно е, че Плутон отговаря както за сексуалната енергия, така и за парите. Смята се, че когато въпросът за интимната сфера е уреден в двойката, тогава финансовото благополучие няма да отнеме много време. Следователно и двата аспекта ще бъдат изключително важни, което означава, че ни очакват поредица от интересни и съдбовни любовни трансформации.

Когато заговорим за декември и любов, има няколко знака, за които декември ще бъде най-важен. Сега е момента, в който да откриете дали това сте вие, любимият човек, а защо да не се откриете и заедно в зодиакалното уравнение за декември.

ДЕВА

Съединението на Плутон, Венера и Меркурий ще се случи във вашия сектор на любовта, страстта и щастието, така че можете да получите нов импулс за изграждане на живи и страстни връзки. Вероятно е проучване на сексуалните отношения, пътувания до ресторанти и красиви срещи. Имайте предвид, че купуването на красиво бельо определено ще ви донесе повече успех, отколкото дългите и скучни разговори. Бъдете романтични, страстни и си позволете да бъдете влюбени! Ако не сте двойка, то именно през декември ви очаква съдбовно запознанство - бъдете по-социално активни, не пропускайте партита и приятелски срещи.

БЛИЗНАЦИ

Новолунието и съвпадът на планетите на страстта се случват във вашия сектор на сексуалния живот, което означава, че ще откриете ново хоби, страстна романтика и поредица от романтични срещи с шампанско, копринено спално бельо и букети от рози. Не се лишавайте от удоволствието да се впуснете с главата напред в една връзка: наслаждавайте се на красотата, сексуалността и женствеността си. Също така през декември е вероятно важно проучване на финансовите въпроси в двойката - интимният живот с партньора ви може да стимулира подобряването на паричните ви потоци.

РАК

Новолунието и съвпадът на Плутон и Венера ще бъдат във вашия брачен сектор. Това означава, че Вселената ви дава възможност да подобрите отношенията със съпруга си, като буквално преразгледате взаимното недоволство! Съсредоточете се върху любовта и чувствата, върху големите съвместни цели - те трябва да се превърнат във ваш двигател за постигане на хармония в отношенията. Освен това вероятно декември ще бъде изпълнен с красиви срещи с букети рози и шампанско - позволете си да бъдете романтични и игриви! Вероятно е през декември обвързаните Раци да получат предложение за брак.