Краят на 2022 г. наближава и за много хора това е време за равносметка. През първите 10-на дни на декември се опитваме да се справим с грижите и трудностите, но с наближаването на празничния сезон оставяме проблемите настрана. За всички зодии втората седмица на декември носи спокойна и семейна атмосфера. Около 18 декември еуфорията от подготовката за Коледа носи добри енергии.

На 20 декември Юпитер завършва краткия си престой в Риби. Свързан с Венера и Меркурий в Козирог, Юпитер дава малък тласък на знаците на водата и земята. С подкрепата на Плутон и Уран тези знаци, които се стремят към промяна в личен план, ще бъдат възхитени.

Що се отнася до знаците на въздуха и огъня, те ще се почувстват насърчени от завръщането на Юпитер в Овен, което е насрочено за 21 декември. С ценната помощ на Марс, който все още е в Близнаци, това ще им позволи да възобновят връзки, които са били в застой. Някои зодии може да почувстват, че нещата не се развиват достатъчно бързо за тях, а други ще съумеят да използват периода, за да си направят планове занапред и да осмислят отношенията си. От коя група е вашата зодия? Разберете веднага.