Днес енергията, която планетите изпращат, ни кара да бъдем предпазливи към всички и всичко, особено когато става въпрос за финансите и романтиката ни, тъй като е възможно в приказката ни да има вещици и дракони. Очакванията се отричат, възможни са заблуди и измами, а на нас може да ни продадат водорасли за копринени панделки или, от слаба съпротива или поради наивност и доверчивост, лесно да изпаднем в различни... грехове, на първо място в този на изневярата! И така, нека поставим някои въпросителни, защото намеренията не са ясни или не е изключено зад дадено действие или подход да се крие някаква манипулация.

Близнаци, Деви, Стрелци и Риби, пазете се от пропастта между фантазия и реалност, истина и лъжа, защото лесно можете да попаднете в нея и да я осъзнаете, когато вече е твърде късно.

Телци, Скорпиони, Лъвове и Водолеи, както във финансовите, така и в любовните си дела, да бъдете измамени днес е напълно възможно. Но ако вие сте тези, които са направили нещо "порочно", знайте, че сте изложени на риск то да бъде разкрито!