Казват, че мъжете обичат да прекарват времето си с едни жени и да се женят за други. И от части е напълно вярно. Първоначално мъжът смята жената за любовница, за сексуален обект и едва след известно време за майка на децата си. Ето защо е голям процента от двойките, които се разпадат след няколко месеца или години на срещи. А понякога и след години брак.

Но има и някои дами, които мъжете лесно могат да възприемат за бъдещите си съпруги. И те често са представители на следните зодии: 

Рак

Най-семейните жени са представители на знака Рак. Те много обичат да готвят, да създават уют, да отглеждат деца, да посрещат съпруга си от работа. Това са съпруги и майки в класическия смисъл на думата, те умеят да поддържат къщата топла и да се грижат за съпруга и децата си. В семействата им цари много топла и домашна атмосфера.

Стрелец

Второто място е за жените Стрелец, защото мъжете не се отегчават от тях. Избират ги мъже, които обичат пътуванията, партитата, интересните срещи. Жената - Стрелец ще ви осигури интересен и изпълнен със събития живот. Те се разбират добре с мъже от различни националности и вероизповедания. С удоволствие се впускат в културата и живота на семейството на съпруга и поддържат традициите както на своето семейство, така и на семейството на съпруга.

Дева

На трето място са жените Деви, защото са търпеливи и мъдри. Избират ги мъжете, които имат нужда от подкрепа. Те много рядко изпадат в истерия и скандал, тяхното спокойствие пленява много мъже. Девите обръщат голямо внимание на здравето и образованието, затова мъжете израстват покрай тях.