С енергията, която ни изпращат планетите днес, емоциите ни ще бъдат силни. По-вероятно е да заподозрем конкретни лица в целенасоченост, особено ако имаме чувството, че крият нещо от нас, имаме тежко настроение, абсолютизираме се или упорито отказваме да добавим вода във виното си и да се придържаме към първоначалните си позиции и намерения. Най-вероятно е всичко това да ни направи още по-самотни или да създаде напрежение с хората около нас, особено ако започнем да обвиняваме.

Вечерта спокойствието и практичността ще надделеят и импулсивността няма да ни определя.

Кои знаци са засегнати днес?

Везни, Овен, Раци и Козирози, крайният изход на някои неща сякаш зависи от другите, но би било добре да останете предпазливи, що се отнася до техните цели и намерения, защото се играят "игри на власт" и ще е трудно да се получи нещо "чисто". Но не започвайте да хвърляте обвинения, ако не ги основавате на нещо конкретно.

Близнаци, Стрелци, Деви и Риби, инстинктите ви настояват, че е необходим "съюз", въпреки че това не е ваш избор, за да се уредят някои финансови въпроси, които търсят решение! Но бъдете внимателни, защото може да дадете много повече, отколкото да получите, и да се окажете в дълг.