Тъй като е известно, че бъдещето зависи най-вече от нашето минало и от това, което сме направили досега, е необходимо да пуснем всичко старо. Да се отървем от негативния си изказ, от вредните си навици, но и от хората, които или ни нараняват, или не ни носят нищо друго освен проблеми.

И това не се отнася само до романтичните ни отношения, а до всички видове взаимоотношения. Най-важното е да затворим вратата на старото и да поставим ново динамично начало, освободено от това, което ни държи в миналото и ни пречи да прегърнем едно позитивно и светло бъдеще.

Ето и най-засегнатите зодии днес:

Овни, Раци, Везни и Козирози, приземяването в суровата реалност ви създава разочарование. Време е да поемете отговорност, да започнете да взимате сами решения и да спрете да давате прошка на всеки, за всичко. Защото в крайна сметка вие ще сте тези, които ще „платят“ за грешките на другите.

Близнаци, Деви, Стрелци и Риби, това е време за разчистване на сметки. Добре е да си платите всички дългове, както в преносен, така и в пряк смисъл. Ще ви олекне и ще отворите пространство за хубавите неща в живота.