Днешният ден ни прави по-решителни и упорити. Но е въможно да се създаде и емоционална нестабилност за нас, не сме сигурни какво искаме, нито какво чувстваме, освен че не сме доволни от това, което вече имаме. Възможно е да възникне напрежение с партньора или близките ни и да станем доста провокативни, дори реактивни, без основателна причина или да имаме неочаквани изблици.Тоновете ще спаднат в късния следобед и ние не само ще се успокоим, но и ще признаем неудачното си поведение и ще се опитаме да го поправим.

Кои знаци са засегнати днес?

Телец, Скорпион, Лъв и Водолей, стига да не направите голямата крачка от зоната си на комфорт и да не избягвате промените, ще бъдете "окъпани" от другите в настроенията, действията и поведението им. Опитайте се да бъдете водещи и не обвинявайте другите за собствения си избор.

Овен Раци, Везни и Козирози, само вие знаете защо не се чувствате щастливи или доволни от това, което имате. Имайте предвид обаче, че пазаруването, харченето или поемането на необмислени рискове няма да запълнят емоционалните ви празнини.