Луната днес ще направи всичко по силите си, за да ни отпусне, да успокои ума и душата ни, така че да забравим негативите и да си спомним само позитивите. Може би дори ще се откъснем от практическите дела, за да се погрижим за себе си, да оставим мислите си да пътуват, дори да заспим, тъй като сънят е най-доброто спасение.

На обяд ще усетим как кръвта ни кипи и ни обзема интензивна активност, борбеност и ентусиазъм за всичко ново, което започва днес. Но от друга страна, егоизмът не ни позволява да си наливаме вода във виното или да оставим нещо, което чувстваме лично обидно или несправедливо, така че острата конфронтация е почти сигурна днес.

Кои знаци са засегнати днес?

Риби, позволете на ума си да се отпусне и отново намерете положителната си енергия.

Близнаци, Дева и Стрелец, почивката от дейности може да ви донесе само добро, така че дори графикът ви да е натоварен, направете си почивка или поне се съсредоточете за известно време върху това, което ви кара да се чувствате добре, в противен случай ще имате много грешки и недоразумения.

Водолеи, Лъвове, Телци и Скорпиони,вие най-добре знаете от какво се нуждаете, за да се чувствате красиви, така че се погрижете да го получите. Но не забравяйте, че то не е непременно материално. Една добра постъпка, думи, изпълнени с любов и загриженост, може да имат по-голямо въздействие.

Овни,единственото сигурно нещо е, че няма да сте спокойни. Възможно е да чувствате, че ви обиждат, че ви се подиграват или че се опитват да ви ласкаят, така че ще бъдете нащрек. Но е възможно в чувствата ви да има преувеличение.

Раци, Везни и Козирози, толерантността ви сякаш се изчерпва и търпението ви достига границите си, тъй като се изправяте лице в лице с хора и неща, които не харесвате. Опитайте се да ги поднесете възможно най-учтиво и да не излезете агресивни.