Днес енергията, която ни изпращат планетите, ни изпълва с надежди, мечти и вяра в по-доброто бъдеще. Лесно е да се откъснем от проблемите, работата и стреса на ежедневието и ще си представим един по-добър живот.

Когато стане въпрос за комуникация, разбира се, ще има объркване, може да има отлагания, загуба на време, почивен ден, обаче те могат да бъдат и полезни за нас. От друга страна, ще се засилят творческите вдъхновения, интуицията и артистичните наклонности, като същевременно е възможно и скриването на болезнена истина. Мили жестове и положителни коментари или приятен разговор ще ни насърчат или ще окуражат хората около нас.

Ето знаците, които са най-засегнати днес:

Телец и Риби имате възможност да сбъднете една своя мечта, дори да ви се струва трудно. Повярвайте в нея и действайте смело.

Близнаци, Лъвове, Деви, Скорпиони, Стрелци и Водолеи, само с желания няма да промените ситуацията у дома или на работното място. Ще са ви нужни действия и решения, които избягвате да вземате, за да не се разстроите или да не стане скандал.

Овни, Раци, Везни и Козирози може да не вярвате в чудеса, но там е тайната. Както се казва "Вярата премества планини" и точно тя е способна да промени финансовото или романтичното ви положение.