Днес е добре да бъдем по-спокойни и отпуснати и, разбира се, енергията, която планетите ни изпращат, ще допринесе за това. Може би ще успеем да поспим малко повече, да не се занимаваме с работа и задължения или да се оттеглим за известно време от действието, дори и мислено, за да презаредим батериите и да намерим отново вътрешния си мир. Възможно е да си създадем свой собствен, вълшебен свят, който може да няма нищо общо с реалния, за да се "излекуваме", обаче нека имаме предвид, че в практическите дела или в контактите ни представата ни за нещата може би е крива.

Риби, притежавате грация и чувственост, но също така и бъркотия в главата си. Това, както и склонността ви да се разминавате между мечтите и реалността, може да ви отклони от това, което искате и планирате.

Близнаци, Дева и Стрелец, с неяснотата, която преобладава в професионалната и семейната ви среда, всяко ваше действие може да има желания резултат.

Лъвове и Водолеи, очакванията ви са големи както във финансово, така и в романтично отношение, обаче би било най-добре да не летите твърде високо в облаците. Позволете на въображението си да бъде креативно и на интуицията си активна.