Днес оптимизмът и жизнерадостта ни ще се върнат и ще се погрижим да прекараме времето си възможно най-добре. В същото време енергията, която планетите ни изпращат, носи практичност и умереност на прекалената чувствителност и сантименталност, за да разрешим проблемите и да намерим отговорите.

По-късно през деня ще усетим временна липса на удовлетворение и вероятно прекомерни изисквания за лукс, които не отговарят нито на социалния статус, нито на нашия портфейл. Ето защо и там може да има напрежение.

Ето и знаците, които са най-засегнати днес:

Телец, вие отново намирате усмивката си, самочувствието ви се повишава, правите открития и, разбира се, отговорите, които намирате на своите въпроси са положителни. Въпреки това не бива да се увличате, от позитивния климат, в изказвания и събития, защото ще има напрежение.

Скорпиони, Лъвове и Водолеи, може да се сблъскате със сериозни проблеми, които трябва да бъдат разрешени, но със сигурност не е бива да се ядосвате или да се карате, въпреки че някои хора от обкръжението ви не са на едно мнение с вас. Определено трябва да сте спокойни, а не егоистично настроени и да приемате нещата лично, защото ще избухне кавга у дома, на работното място или във връзката ви.

Овни, Везни, Раци и Козирози, стига сте мислили и се отпуснете. Имате възможност да се забавлявате добре и да намерите любовта. Но не правете излишни разходи и внимавайте да не се излагате емоционално повече, отколкото е необходимо.